În urmă cu doar o săptămână, Oana Roman trecea printr-o situație puțin mai dificilă. Mama sa a suferit un mic accident în complexul în care se afla pentru recuperare. Nu mai este o noutate faptul că Mioara Roman a întâmpinat probleme de sănătate în ultima vreme. Oana are grijă cum nu se poate mai bine de mama sa și mereu își ține fanii la curent cu starea sa de sănătate. 

Din fericire, Mioara Roman și-a revenit destul de repede, lucru care a produs lacrimi de fericire în ochii Oanei. De data aceasta, vedeta a dat o veste bună: Mioara Roman s-a recuperat destul de repede. Anunțul a fost făcut chiar de către fiica acesteia, pe pagina de Instagram.

Oana Roman: ,,S-a recuperat extraordinar”

Social media

În urmă cu aproximativ o săptămână, Mioara Roman a încercat să se deplaseze de una singură, moment în care s-a destabilizat. A suferit o căzătură destul de puternică și s-a lovit în zona feței. Din acest motiv, a fost dusă se urgență la spital, după cum povestea vedeta în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Oana a rămas de-a dreptul surprinsă atunci când și-a vizitat mama. Mioara Roman a avut parte de o recuperare rapidă.

„Am fost la mama astăzi și vă spun sincer că am trăit o minune pentru că sâmbătă când am fost la ea eu eram foarte îngirjorată de faptul că o să se recupereze foarte greu și că nu vom reuși să o mobilizăm și să meargă.

Colaj Substantial

Iar astăzi când am fost fusese afară în curte, fusese la masă, s-a mobilizat extraordinar pentru că cei de la centru m-au ajutat cu o infirmieră care să stea permanent cu ea și s-a recuperat extraordinar.

Sunt atât de fericită că nu vă puteți imagina că mama se recuperează extraordinar, am găsit-o stând pe fotoliu, era bine. Vreau să le mulțumesc mult acestor oamenii că au avut grijă de ea și doamne ajută să fie tot așa în continuare”, a transmis Oana Roman pe Instagram.