Acesta i-a făcut o surpriză mezinei familiei, Roua și a împărtășit totul cu prietenii săi virtuali. 

Mihai Morar se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră pe care o iubește, fiind prezent de peste 18 ani la pupitrul emisiunii de la radio, dar și o familie care îl susține. Acesta este tatăl a trei fete frumoase, mezina Roua , Cezara și Mara.

Ziua de ieri a fost despre micuța Roua. Deși nu a fost sărbătorită, ea a primit un cadou pe care nu o sa-l uite niciodată. Mihai Morar și soția sa i-au cumpărat micuței o mașină electrică cu care să se plimbe. Este de culoare roșie, marca fiind una de lux, un Mercedes. Fiica sa era extrem de încântată și se bucura de noua achiziție care este doar pentru ea.

Social media

Mihai Morar nu își dorește revenirea în televiziune

Lui Mihai Morar îi place viața sa de la radio și nu își dorește să se întoarcă în televiziune. Deși a prezentat o emisiune la Antena Stars, nu își dorește să mai continue. Ofertele primite nu au fost pe plac și cel mai important este radioul și viața de familie, la care nu poate renunța.

„Nu îmi lipsește televiziunea, așa cum radio nu e doar radio, nici televiziunea nu mai e doar pe televizor. Televiziunea e și online, e și aici, iar podcastul cumva este cea mai bună dovadă că nu mai există media clasică, că podcastul este și interviu de presă scrisă, e și radio – audio și este și televiziune – vizual. Pentru proiecte speciale, pentru că eu nu sunt nici genul de vedetă tipică pentru reality show având un job zi de zi la radio, nu pot să plec. (…) Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate, nu știu, o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o”, a spus Mihai Morar pentru Viva.