Înzestrat cu multă imaginație și sete de amuzament, un tânăr din Brașov a reușit să atragă asupra sa întreaga atenție a oamenilor din mall.

Sătul de muzica parcă lipsită de viață din mall, acestui i-a venit o idee. Și ce poate fi mai bine decât o manea? Zis și făcut. Secretul a constat în faptul că s-a putut conecta cu ușurință la dispozitivele prin care este redată muzica. 

Tânărul nu s-a sfiit aproape deloc să se filmeze și să urce clipul video pe rețelele de socializare. Internauților nu le-a venit să creadă și au râs cu lacrimi. Partea bună este că deși oamenii se uitau ciudat, manelele reușesc să înveselească aproape pe toată lumea. Așadar, nu mai este deloc o supriză că manelele ar suna bine și în boxele din mall.

 TikToker renumit a făcut senzație în mall. Ce melodie a pus pe fundal

Tânărul este urmărit de un număr mare de persoane pe rețeaua TikTok. Postează diverse clipuri video, majoritatea cu tentă de divertisment. De data aceasta însă, bărbatul a întrecut orice așteptare.

Pentru că nu i-a plăcut muzica de pe fundal, s-a gândit să o înlocuiască cu o manea. În mall răsuna melodia ,,Frate lângă frate” a lui Tzancă Uraganu.

,,Acel moment când ești la AFI în Brașov, în mall și nu-ți place place muzica de pe fundal. Fiți atenți, te poți conecta prin Bluetooth. Păi dacă nu sunt eu bun la prostii, atunci cine. Ia uite cum se uită (n.r. lumea care era în mall). ”, a spus tânărul în timpul filmării.

Așadar, întreg momentul a fost filmat cu camera telefonului mobil și devenit viral pe TikTok. Aproape toți internauții au rămas plăcut surprinși, chiar dacă majoritatea se uitau ciudat.

Astfel de situații sunt menite să producă divertisment și crize de râs în viața oamenilor. Cum este și în cazul de față, ideea tânărului a fost una de-a dreptul amuzantă.