Anamaria Prodan este în prezent o femeie fericită și împlinită. După separarea de celebrul fotbalist, vedeta și-a găsit din nou liniștea. Totuși, din când în când, mai postează în mediul online câte un mesaj sau o poză referitoare la fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

Deși acesta a ales să își vadă mai departe de viață alături de o altă femeie, sexy impresara nu uită clipele grele prin care a făcut-o antrenorul de fotbal să treacă. Astfel că, mai scrie câte un mesaj referitor la el și la relația pe care au avut-o împreună.

Ce a transmis frumoasa blondină

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Însă, drumurile lor s-au separat. Acum, antrenorul se bucură alături de noua lui familie, iar sexy impresara își trăiește viața la maxim prin Dubai, dar și prin țară. Cu toate acestea, ea nu uită clipele de suferință și mai aruncă câte o ‘’bombă’’ în mediul online.

Vedeta a suferit mult în urma despărțirii. Însă, acum a început să se vindece. Cu toate acestea, au rămas cicatrici care încă se văd. Nu este prima dată când sexy impresara postează mesaje sau poze cu referite la fostul soț.

De data aceasta, ea a scris că a realizat că încerca să construiască un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care era. În continuare, ea încurajează toate femeile să meargă mai departe cu capul sus.

Anamaria Prodan, apropouri subtile la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce mai are de reproșat impresara
Arhivă presă

„Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci! Capul sus! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor.

Lăsați în urmă răul și zâmbiți căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viață și îți dă ceva de vis exact așa cum meritați !️ Good Luck all!!!!’’, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Impresara a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică. Atuurile sale a încercat să le insufle și copiilor ei, motiv pentru care cele două fiice sunt copia fidelă a mamei lor.