Pe TikTok, circulă de ceva timp o melodie care a devenit virală. Nu vă gândiți că este vorba de vreun hit ce aparține vreunui manelist, ci este vorba despre piesa TakaTaka, Melodia a dat startul multor glume în mediul online. De curând, a fost lansată și variantă întreagă a piesei, spre deliciul publicului, care au noi motive de a se amuza. 

Melodia Marilenei Stan a devenit virală pe rețelele sociale

Se pare că hitul lui LeLe „O noapte în Medellin” a fost înlocuit de o melodie, care a prins la public.

Spre deosebire de ritmurile de manele, piesa a devenit virală în scurt timp. Nu-i de mirare că oamenii au avut fel de fel de reacții, atunci când au auzit varianta întreagă.

Chiar dacă nu este vorba despre manele, piesa a devenit virală. Cei mai mulți dintre internauți s-au filmat în timp ce fredonau refrenul atât de cunoscut de toți utilizatorii platformei. Deși, aparent, piesa nu are un mesaj de transmis, sunt de părere unii internauți, melodia cântată de Marilenei Stan este un adevărat hit pe TikTok.

@florin.man Pentru ca s-a creat o adevărată isterie, a fost lansată varianta întreagă a piesei! #takataka #stangadreapta?? #ritmuriorientale #Marilena #miscafata ♬ original sound – florin.man

Pe lângă ritmurile orientale care au creat o isterie, internauții sunt de părere că melodia este mai degrabă un pamflet. Ba chiar, unii tineri sunt de părere că melodia amintește puțin de perioada în care erau prezente vedete la postul OTV.

Ce elemente i-au determinat să aibă această părere? E greu de spus. Mișcările, ținuta artistei și fundalul colorat te trimit automat cu gândul la melodiile din urmă cu mulți ani.

Nu vă gândiți că doar ritmul piesei a fost atent analizat de internauți. Nici extensiile purtate de cântăreață nu au scăpat de atenția oamenilor, care mai degrabă au stârnit amuzamentul publicului.