Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de manele din România.

Celebrul cântăreț are o fetiță superbă din relația cu Lambada, și se poate declara un tată împlinit. Micuța face deja furori în mediul online, fiind deseori surprinsă dansând pe melodiile tatălui său. Anais17 este feblețea manelistului și ori de câte ori are ocazia, se postează împreună cu ea pe rețelele de socializare. 

Fetița calcă pe urmele tatălui său

Fie că este vorba despre dans, fie că este vorba despre cântat, cert este că micuța va avea o carieră de succes. Talentată și carismatică, Anais nu se dă la o parte atunci când vine vorba despre artă. Fiica lui Tzancă Uraganu dansează extrem de bine pentru un copil de patru ani, iar la capitolul cântat, cel mai în măsură să vorbească este tatăl său.

În urmă cu câteva luni, artistul a organizat o petrecere de pomină în cinstea micuței. Anais și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod complet neașteptat. Vedeta a ținut să aibă grijă ca totul să iasă perfect și în cele mai mici detalii. Astfel că, a adus invitați speciali care să o bucure pe mezina familiei.

Cum arată „Anaisa Uraganitza”, fetița lui Tzanca Uraganu. Manelistul are de ce să fie mândru! VIDEO

Pentru că a dovedit de nenumărate ori că nu se uită la bani atunci când vine vorba de cei dragi, artistul a scos din7 buzunar mii de euro. Cum nu se putea altfel, Tzancă Uraganu i-a dăruit fetiței sale un colier extrem de valoros.

Anais este o prințesă cu ochi căprui, ce seamănă leit cu tatăl său. Cântărețul are cu ce se mândri și, cel mai probabil îi va crea un drum frumos în viață micuței sale. Fetița artistului se bucură de toată atenția celor din jur, dar și a internauților. De câte ori apare în mediul online, Anais face senzație și deja s-a acomodat cu titlul de „Anaisa Uraganitza”.