Brigitte și Florin se iubesc acum mai mult ca niciodată. Cei doi au fost de curând pe punctul de a încheia relația la notar. În schimb, au reușit să ajungă la același numitor comun, iar în prezent radiază împreună. Cei doi soți au trecut prin clipe dificile atunci când s-au separat, însă iubirea a învins în cazul lor. Focoasa brunetă i-a făcut recent o declarație siropoasă iubitului ei. Iată ce a transmis. 

Promisiuni emoționante pentru afacerist

Brigitte Pastramă i-a mărturisit partenerului său de viață că regretă tot ce a făcut. Cu atât mai mult, vedeta i-a promis lui Florin că nu îl va mai „umili” niciodată, pentru că nu vrea să mai sufere, iar totodată pentru că bărbatul de lângă ea nu merită un astfel de comportament.

Bruneta a dezvăluit că nu știe să se comporte cu un bărbat, dar i-a promis soțului ei că va învăța pe viitor, dar nu pentru oamenii de care ar fi fost judecată, ci pentru Dumnezeu.

„Îmi pare rău, Florin. Îți promit că nu o să te mai umilesc niciodată. Asta nu pentru că vreunul dintre acei oameni care m-au judecat merită lucrul ăsta, ci pentru că Domnul Iisus pe care îl iubesc merită să nu îl fac de rușine.

Pentru că nu vreau eu să mai sufăr, pentru că am suferit, pentru că nu meriți să mă comport așa. Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru antenastars.ro.

După ce au fost la un pas de divorț, Brigitte și Pastramă s-au împăcat. Focoasa brunetă a făcut declarații înduioșătoare
Arhivă presă

Vedeta a menționat că se întâmplă deseori să ia o atitudine bărbătească. Asta pentru o perioadă lungă de timp nu a fost într-o relație. Astfel, ea a fost nevoită să lupte de una singură în fața tuturor provocărilor. Însă, pentru că îl iubește nespus pe Florin, a promis că va învăța să fie mai feminină, întrucât nu își dorește să îl piardă pe bărbatul vieții sale.

Deși lucrurile nu au fost mereu roz în căsnicia lor, Brigitte și Florin Pastramă au găsit puterea de a trece peste toate împreună. Se pare că acum se bucură de momente frumoase împreună.