Este doliu în sportul românesc după ce Alessia Raiciu a murit la doar 18 ani din motive necunoscute. Rezultatul autopsiei a dezvăluit motivul acestei tragedii. Familiei și prietenilor nu le vine să creadă că tânăra a plecat dintre noi. 

În ultima perioadă, tot mai multe personalități din țară au plecat dintre noi și au ajuns în lumea celor drepți. Alessia Raiciu, una dintre cele mai bune baschetbaliste a lăsat un gol uriaș în urma sa. Tânăra de doar 18 ani a murit chiar la ziua ei, când nimeni nu s-ar fi așteptat. Federația Română de Baschet a anunțat pierderea sportivei, legitimată de CS Olimpia București.

Moartea ei a fost subită și niciun semn nu a prevăzut tragica veste. Medicii legiști au declarat că inima fetei s-a oprit subit. Afecțiunea este cunoscută drept „sindromul morții subite” care a făcut mai multe victime de-a lungul anilor. Alesia Raiciu nu suferea de nicio afecțiune și totul a fost neprevăzut.

Social media

Federaţia Română de Baschet a anunțat vestea morții Alessiei Raiciu

Federaţia Română de Baschet a anunțat vestea tragică că au pierdut una dintre cele mai bune baschetbaliste. Alessia Raiciu a murit pe data pe 14 august, când împlinea vârsta majoratului și urma să sărbătorească. Dispariția sa a venit ca un șoc pentru toată lumea, fiind o tânără cu multe visuri ce făcea excelență în sport.

Tânăra a reușit să câștige mai multe medalii la campionatele naționale alături de echipa sa, CS Olimpia București. Familia sa este în șoc și nu le vine să creadă că și-au pierdut copilul la o vârstă atât de fragedă.

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.
Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Odihnește-te în Pace, Alessia!”, a transmis Federaţia Română de Baschet, pe contul lor de Facebook.