Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. De-a lungul timpului, au apărut tot felul de speculații cu privire la relația lor, dar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Se pare că artiștii au descoperit secretul unei relații de durată și rareori există certuri. 

Alex Velea recunoaște că nu este un bărbat gelos

Artistul este conștient de faptul că partenera lui de viață este dorită de mulți bărbați. Acest lucru nu constituie un motiv de gelozie, ci mai degrabă unul de mândrie.

Alex Velea a mărturisit că nu are obiceiul de a controla telefonul viitoarei sale soții. Se pare că nici Antonia nu este adepta unui astfel de comportament, iar gelozia din relația lor are anumite limite.

@flory_floo #vaidaflorentina #DI4RI #NikeShesBallin ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Nu fac din astea niciodată. N-am aptitudini din astea și nici nu îi caut prin telefon. N-am nicio problemă, eu îi las telefonul. A trebuit să filmez la un penitenciar și mi-am lăsat telefonul. Cine mă poate suna sau ce mesaje aș putea să primesc…”, a povestit Alex Velea în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Dacă la începutul relației, multă lume a crezut că legătura amoroasă nu va dura, cei doi se sprijină reciproc. Artiștii fac o echipă bună, atât pe scenă, cât și în viața de familie.

Chiar dacă sunt împreună de mai mulți ani și relația lor este cât se poate de serioasă, cei doi nu se grăbesc să facă marele pas. Antonia și Alex Velea sunt de părere că un act nu va schimba cu nimic legătura lor de durată.

Artistul a mai povestit atunci faptul că mai apar uneori mici discuții, care, de cele mai multe ori pornesc de la lucruri banale. Tot atunci, Alex Velea mărturisea că micile contraziceri i-au ajutat să creadă și mai mult în legătura lor, mai ales în perioada în care nu mulți se gândeau că vor rezista împreună.