Fără dar și poate, Cristina Almășan se numără printre cei mai apreciați vloggeri din România.

Tânăra deține o comunitate foarte mare de fani ce o susțin și care îi sunt alături. De Ziua Copilului, pe 1 iunie, vedeta a făcut public anunțul potrivit căruia este însărcinată. Cristina și-a luat prin surprindere toți urmăritorii, însă a revenit ulterior cu mai multe detalii pe care le-a oferit în cadrul interviurilor și podcasturilor. 

Vestea i-a lăsat mască pe ambii viitori părinți

Deși nu a ezitat nicio secundă în privința copilului și nu s-a gândit sub nicio formă că bebelușul ar fi venit la momentul nepotrivit, blondina a rămas șocată preț de câteva ore. Timp în care nu a vorbit nici măcar cu partenerul său de viață. Totuși, tânăra se bucură că venirea pe lume a primului lor copil a fost o încântare pentru toată familia.

„Cred că vreo două ore nu am vorbit unul cu celălalt. Atât de șocați am fost. S-a întâmplat la șase luni. E bine că ni l-am dorit amândoi. Eu nu am ezitat nicio secundă, dar am plâns mult”, a declarat Cristina Almășan, în cadrul unui podcast online.

@catalinmaruta În câteva ore ne vedem pe YouTube: Acasă la Măruță în a doua ediție “Ines și Tiktokerii”! O veți cunoaște mai bine pe Cristina Almășan care în curând va deveni mămică..? @cristina_almasan @Ines Stana #podcast #acasalamaruta #inessitiktokerii #cristinaalmasan ♬ sunet original – Catalin Maruta


Celebra vloggeriță a vorbit deschis și despre perioada sarcinii și cum se simte de când este mamă. Ea a dezvăluit că în primele luni a avut deseori stări de rău. Acum se simte mai bine, dar uneori mai are grețuri. Mai mult decât atât, tânăra a susținut că a avut perioade în care nici din pat nu s-a putut ridica.

Sexul copilului, o bucurie imensă pentru proaspăta mămică

În urmă cu ceva timp, înainte de a afla ce va aduce pe lume, Cristina Almășan mărturisea în cadrul unui interviu că și-ar dori extrem de mult să aibă o fetiță. Se pare că doleanța i s-a îndeplinit. Astfel că, în momentul în care au aflat ce sex va avea copilul, vedeta a sărit în sus de bucurie.

Vloggerița va avea o fetiță, iar evenimentul pregătit pentru aflarea veștii, cu siguranță va rămâne de neuitat. Toți apropiații au făcut o petrecere pentru a o sărbători pe micuța încă nenăscută.

Alături de rude și prieteni, un avion de mici dimensiuni a fost închiriat de către vedetă și iubitul ei, iar la momentul potrivit aeronava a decolat și a trecut chiar pe deasupra locului unde se desfășura evenimentul. Avionul a scos atunci fum de culoare roz, ceea ce a însemnat că frumoasa vloggeriță și partenerul ei vor fi părinți de fetiță.