Se spune că marțea sunt trei ceasuri rele, dar și dacă îți continui ziua cu doza de umor.

Așa cum te-am obișnuit, ți-am pregătit cele mai amuzante povestioare. Gluma de astăzi prezintă discuția dintre trei fii, care se laudă fiecare cu darurile cumpărate pentru mama lor. 

Bancul zilei

Trei fii au plecat de acasă, au ajuns fiecare oameni mari, și reîntâlnindu-se după o vreme, au început să se laude fiecare ce cadouri i-au făcut mamei.
Primul fiu:
– Eu i-am făcut cadou mamei o casă imensă!
Al doilea fiu:
– Eu i-am trimis un Mercedes ultimul tip, cu șofer cu tot!
Cel de al treilea:
– Eu cred că v-am întrecut pe amândoi! Voi știți cât de mult ii place mamei să citească Biblia, și că nu mai vede să citească. Eu i-am trimis un papagal care știe să recite toată Biblia pe de rost. 12 călugări franciscani au lucrat cu el 20 de ani. Am cotizat 1000000$ anual, dar a meritat efortul. Mama trebuie să zică numai ce capitol vrea să audă, și papagalul îl recită!
După ceva timp mama le scrie fiecăruia câte o scrisoare.
Primului îi scrie: „Casa pe care mi-ai făcut-o este prea mare. Stau doar într-o cameră dar trebuie să fac curățenie in toată casa.”
Celui de al doilea: ”Sunt prea bătrână ca să mă mai plimb. Stau toata ziua acasă așa că nu folosesc niciodată Mercedesul.”
Iar ultimului îi scrie: ”lubitul meu fiu, tu ai fost singurul care știi ce-i place mamei tale… Puiul a fost delicios!”

Bancul zilei / Trei fii au plecat de acasă, au ajuns fiecare oameni mari și s-au reîntâlnit după o vreme
Colaj Substantial

Un alt banc amuzant

Un tip își găsește BMW-ul cu botul praf în parcare, se uita după autorul dezastrului și nimic, în schimb vede un bilețel pe parbriz:
„Regret că tocmai mi-am băgat cârligul de la Dacie în mândrețea ta de mașina. Îți scriu pentru că fraierii de martori care se uită, să creadă ca îți las adresa, numărul de telefon și asigurarea. Dar să știi că eu regret nespus!”.