Dan Negru nu a vrut niciodată niciodată să iasă în evidență cu lucrurile materiale. Prezentatorul a pus mereu accente pe alte calități, dar are și el anumite plăceri nevinovate. Printre ele se numără și mașinile, iar bolidul lui are mulți cai putere.

Dan Negru este unul dintre cei mai buni prezentatori de la noi din țară. Aceasta are în spate zeci de ani de carieră, iar asta se traduce prin multe aspecte. Pe lângă notorietate și experiență, Negru nu duce lipsă nici de bani. Deși are reputația de „zgârcit”, acesta demonstrează că este doar foarte chibzuit cu banii lui.

Cei care îl cunosc pe Dan Negru de ani buni, știu că acesta nu aruncă deloc cu banii în stânga și-n dreapta, iar asta este de apreciat. Datorită acestui comportament, Negru a ajuns să aibă succes pe mai multe planuri, iar conturile lui se rotunjesc pe zi ce trece.

Dan Negru și Dorian Popa au gusturi comune

Recent, prezentatorul de la Kanal D a făcut o investiție de mii de euro. Acesta a intrat în posesia un bolid extrem de scump. Atunci când a mers la reprezentanța auto, Negru a spus că își dorește un model extrem de celebru, dar se pare că cei de acolo l-au făcut să se răzgândească.

Înainte de a pune banii jos, lui Dan Negru i-au spus cei de la reprezentanța auto că acela este un model de mașină pe care îl are și Dorian Popa. Ca o simplă recomandare, aceștia l-au sfătuit să își schimbe opțiunea. Și se pare că au avut succes.

Dorian Popa și Dan Negru s-au întâlnit în parcarea de la Kanal D. Atunci a fost și pentru prima dată când prezentatorul a povestit întâmplarea de la reprezentanța auto. Acum, Dan a realizat că putea să își ia orice mașină, pentru că „adversarul” lui, Dorian a intrat în posesia unui Lamborghini.

@g_a_b_y_10_ #dorianpopa #hatz #masina #challenge #vlog #youtuber #fyp #chisinau #viralvideo #romania?? #g_a_b_y_10 #tiktok #5pasidebine #foryou #viral ♬ sunet original – Gaby