Irina Deaconescu este una dintre cele mai îndrăgite figuri publice ale online-ului. Influencerița a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani după ce a făcut o dezvăluire neașteptată despre trecutul ei.

Acum, viața acesteia arată complet diferit față de perioada respectivă. Irina are o familie împlinită și a devenit mămică pentru a doua oară. Fanii au avut un șoc după ce au văzut schimbarea de look a acesteia.

De la blond, a trecut la brunet

Irina Deaconescu a reușit să își surprindă urmăritorii de pe Instagram cu noua apariție. Influencerița a avut mereu părul foarte lung, într-o culoare caldă. În urmă cu puțin timp, vedeta a postat pe internet o fotografie în care este brunetă și are părul mult mai scurt.

În primă fază toată lumea a crezut că Irina a decis să facă o schimbare definitivă de imagine, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Influencerița a apelat însă la perucă pentru o schimbare de look de moment.

Sursa foto: Instagram

Cum era de așteptat, fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru noua imagine. Mulți dintre urmăritorii Irinei au asigurat-o că seamănă perfect cu Kylie Jenner. Alții au susținut că look-ul ei este asociat cu Cleopatra. Extrem de activă pe internet, Irina le-a mulțumit tuturor pentru complimente.

A făcut videochat în urmă cu câțiva ani

Irina Deaconescu are 24 de ani și are deja o viață de mămică, având două fiice superbe cu Cristi Manea. Dacă prezentul Irinei este invidiat acum, nu același lucru se poate spune și despre trecut.

Influencerița a trecut în adolescență printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Acest detaliu a împins-o pe Irina să apeleze la o metodă neortodoxă de a face bani. Influencerița s-a apucat de videochat pentru a-și ajuta părinții să depășească impasul financiar.

Chiar Irina a recunoscut public acest lucru, în jurul acestui detaliu creându-se ulterior multă vâlvă. Dacă unii au criticat-o dur pentru gest, alții au încurajat-o pentru curaj.