Victor Slav și Anda Adam au format unul dintre cele mai solide cupluri ale anilor 2000. Cei doi păreau făcuți unul pentru celălalt, dar se pare că realitatea nu a coincid deloc cu planurile lor. Anda și Victor s-au despărțit în termeni amiabili, iar viața i-a adus, de multe ori, în conjuncturi comune.

Victor Slav a fost și este, în continuare, unul dintre cei mai râvniți bărbați celebri din showbiz. „Vulturul de noapte” a avut mereu la brațul său femei frumoase cu care s-a completat de minune. Una dintre ele a fost chiar Anda Adam. Anda și Victor au uimit lumea mondenă atunci când au decis să se afișeze în calitate de cuplu.

Cei doi aveau toare coordonatele unui cuplu longeviv. Se completau de minune din toate punctele de vedere și vedere, mai ales profesional. Ambii aveau o viață expusă în lumina reflectoarelor, iar asta se pare că nu a fost neapărat un avantaj pentru ei.

Victor Slav și Anda, profesioniști prin definiție

Surprinzător sau nu, Victor și fosta lui parteneră s-au întâlnit de mai multe ori. Dacă până anul trecut dădeau nas în nas doar la evenimentele mondene, acum au colaborat pe termen îndelungat. Este vorba despre proiectul de la Kanal D, acolo unde Victor i-a ținut locul Ilincăi Vandici timp de două săptămâni.

Deși mulți se așteptau să iasă scântei, atât Anda, cât și fostul ei partener au dat dovadă de maturitate. Cei doi s-au comportat ca niște profeșioniști și nu au lăsat deloc loc de interpretări. Fanii i-au apreciat foarte mult pentru asta, mai ales că au fost extrem de transparenți unul cu celălalt.

Acum, Anda și Victor sunt extrem de fericiți, dar în relații diferite. Fiecare dintre ei și-a găsit sufletul pereche și par mai liniștiți ca niciodată. Victor a recunoscut că nu i-a fost și nu îi va fi niciodată greu să lucreze alături de fosta lui iubită.

 

@diana.blogger #foryou #foryoupage #viralvideo #bucurestiromania?? #chisinaumoldova #dianablogger #chisinau #victorslav ♬ sunet original – Tik Toker Diana