O adevărată tragedie a avut loc în Prahova, pe DN 1. O întreagă familie a fost spulberată de un autoturism. Se pare că mama, tatăl și fiica de numai 11 ani au vrut să tracă strada printr-un loc nepermis pentru a merge la magazin. Toți au fost loviți de o mașină, condusă de un șofer de 20 de ani. Din păcate, tatăl și fetița au decedat.

Seara trecută autoritățile au fost anunțat că un accident teribil a avut loc pe DN1, Păulești, în zona Movila Vulpii. Trei persoane au fost lovite din plin de un autoturism. Se pare că membrii unei familii au oprit pe marginea șoselei și au traversat strada printr-un loc nepermis pentru a ajunge la magazin. Cei trei au fost loviți de o mașină, condusă de un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului, la fața locului s-au prezentat echipajele ISU. S-a intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță TIM- terapie intensivă mobilă.

„La data de 15 august a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1, Păulești, în zona Movila Vulpii s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul cele sesizate se confirmă. Din primele verificări a reieșit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins și accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile”, a transmis IPJ Prahova.

Fetița de 11 ani și tatăl au murit

Teribilul accident s-a soldat, din păcate, cu victime. În urma impactului, bărbatul de 44 de ani a fost declarat decedat pe loc. Femeie de 38 de ani și fetița  de 11 ani au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi au fost transportate la spital.

Însă, aflată în stop cardiorespirator, fetița a murit la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Mama acesteia este în viață, însă se află în stare gravă.

 „Mi-au apărut în faţă. Am pus mâinile la faţă şi nu mai ştiu nimic. Mi-am revenit după trei secunde şi m-am dat repede jos din maşină”, a declarat şoferul, potrivit antena3.ro.