Brigitte și Florin Pastramă pare că au dat uitării toate problemele și au luat-o de la capăt.

Chiar dacă în urmă cu doar câteva săptămâni se vorbea despre un divorț, acum totul pare că a revenit la normal. Cei doi s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată. Aceștia au plecat în vacanță și se bucură din plin de momentele petrecute în doi.

Brigitte și Florin Pastramă și-au mai acordat o șansă și profită de ea. Tocmai pentru a sărbători marea împăcare și a sta departe de orice influențe negative, cei doi au decis că este momentul să se bucure de o vacanță în doi. Aceștia au ales ca destinație Italia și par că se simt foarte bine împreună, cel puțin asta spun postările din mediul online.

Brigitte și Florin Pastramă le-au arătat internauților cum petrec departe de agitația de acasă. Cei doi s-au bucurat de plimbări lungi, de preparatele culinare, de peisaje, totul presărat cu mult romantism. Aceștia au părut mai apropiați ca niciodată, împărțind adesea îmbrățișări și săruturi.

Brigitte și Florin Pastramă, prima vacanță după marea împăcare! În ce ipostaze s-au afișat cei doi
Instagram

Cine le strică armonia în cuplu

Chiar dacă Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, armonia din cuplu pare că încă nu s-a instaurat complet. Recent, Brigitte a postat un mesaj ce făcea referire la unele persoane din anturajul soțului său care par că nu îi vor împreună. Se pare că există câteva voci care îl îndeamnă pe Florin Pastramă să renunțe la relație. Mai mult, bruneta a dezvăluit că și despărțirea recentă a fost cauzată tot de aceste persoane.

„Foarte mult a contat faptul că pe Florin l-au influențat oamenii. Foarte mult a contat că toți bărbații care erau, mai ales unii dintre ei chiar credincioși, îi spuneau că eu sunt un om foarte rău. Că îl umilesc. Că nu este bine să mai fie cu mine. Vă merită mai mult. Foarte mulți oameni l-au influențat.

Pe mine nu m-a influențat nimeni. Eu am stat doar pe genunchi. Eu știu ceea ce îmi doresc de la viața asta. Eu știu cât de binecuvântată și de fericită am fost când Florin a fost lângă mine. Domnul mi-a arătat că este bărbatul care este pentru mine, ceea ce am nevoie. Nu acum, mi-a arătat printr-o încercare pe care am avut-o mai demult și am înțeles lucrul acesta.”, a declarat Brigitte, după împăcare.