În ultima perioadă, Smiley a trecut prin multe shimbări din punct de vedere personal. Din burlacul dorit de sute de femei, acesta a devenit tatăl lui Josephine. În plus, relația cu Gina Pistol l-a împlinit mai mult decât și-ar fi putut imagina vreodată.

Smiley a învățat pe propria piele că așteptarea aduce cu ea lucruri bune. Artistul și-a petrecut aproape întreaga viață pe scenă, dedicându-se fanilor săi. Acum, acesta a simțit nevoia să acorde mai multă importanță vieții personale, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Exact în momentul în care nu se aștepta, Smiley a primit cea mai bună veste de la iubita lui și, implicit, de la destin. Anul trecut, artistul a aflat de la Gina Pistol că va deveni tătic de fetiță. Aceasta a fost și este în continuare în culmea fericirii, mai ales că a fost una dintre cele mai mari dorințe ale sale.

Smiley este o persoană credincioasă. Iubitul Ginei a recunoscut că se roagă în fiecare zi
Facebook

Smiley: „Puterea rugăciunii nu este de luat în râs”

Acum, de mai bine de un an, Smiley se bucură din plin de micuța lui. Josephine îi face zilele mai frumoase și recunoaște că este topit după fetița sa. Mulți dintre fanii lui se așteptau ca acesta să își neglijeze cariera odată cu apariția lui Josephine. Realitatea a fost alta, iar iubitul Ginei a demonstrat, încă o dată, că este un profesionist.

Smiley s-a ocupat, în continuare, de cariera sa. Ba chiar pare că unele lucruri le-a făcut mai bine ca niciodată de când este tătic. În afară de piesele care au cucerit mereu topurile, Andrei a cochetat și cu lumea cinematografică. Iubitul Ginei are deja la activ două pelicule filmate anul acesta, la care se adaugă și rolul de jurat de la „Vocea României”.

În urmă cu puțin timp, Smiley a primit o întrebare din partea unui fan care l-a pus serios pe gânduri. Mai exact, acesta era curios să afle cum de artistul reușește să obțină atât de multe lucruri. Juratul de la PRO TV nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit răspunsul mult așteptat. Se pare că, pe lângă muncă și talent, este vorba și de rugăciune.

 

@margamirela84♬ sunet original – Marga Mirela