Cristina Dorobanțu a plecat în vacanță prin țară și s-a oprit într-un loc sfânt cu o mare importanță în istorie. Chiar la Mănăstirea de Curtea de Argeș, ea a poposit și a mărturisit că este fascinată de legendele județului.

Cristina Dorobanțu a mers să vizitele un loc extrem de important în țară. Mănăstirea de la Curtea de Argeș este renumită pentru legenda sa cu meșterul Manole și cu soția sa, Ana. Prezentatoarea știrilor de la Kanal D recunoaște că mereu i-au plăcut poveștile care vin din zona Argeșului, având un mare impact pentru ea.

Se spune că meșterul Manole a recurs la un gest extrem pentru construirea mănăstirii. Zidurile nu rezistau și se dărâmau. Astfel i s-a arătat o cale prin care să poate duce totul la bun sfârșit. El a zidit-o pe Ana, soția sa cea iubită. Legenda este foarte cunoscută și face parte din folclorul nostru.

Social media

„Nu știu cum se face dar toate poveștile care pornesc din Argeș m-au marcat. Legenda meșterului Manole o știu din copilărie, atunci când aproape zilnic o rugam pe mama să mi-o citească. Mai târziu am descoperit Ciuleandra  și în fiecare zi a vieții mele mă gândesc la Mădălina și la faptul că nimic nu se poate clădi și nu poate rezista dacă nu are la bază sacrificiu.”, a scris Cristina Dorobanțu pe Instagram.

Cristina Dorobanțu s-a fotografiat lângă mănăstire fiind extrem de elegantă. Aceasta a mers la slujba de duminică și a vizitat împrejurimile. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de piele cu talie înaltă alături de un pulover cu pliuri alb și o geantă în nuanțe de gri. Ochelarii de soare nu au putut să lipsească, iar părul său a fost frumos aranjat, în bucle. Prezentatoarea a fost comodă și bine pregătită pentru a admira locurile din județul Argeș, care îi aduc plăcere.