Cristina Pucean este cea mai apreciată și cunoscută dansatoare din țară. Aceasta este preferata maneliștilor, reușind să câștige sume uriașe de bani datorită mișcărilor sale. Când s-a lansat, ea arăta extrem de diferit, dar, a trecut pragul medicilor esteticieni de câteva ori. 

Cristina Pucean a început să danseze de la 14 ani și acum se bucură de un mare succes, fiind preferata maneliștilor. Toată lumea își dorește să o aibă pe dansatoare la evenimentul lor datorită mișcărilor pe care le are. Pe lângă talent, este și extrem de frumoasă, reușind să facă geloase multe femei din showbizul românesc.

Dansatoarea nu arata așa de la mama natură, ci a trecut prin mai multe intervenții. La început era nemulțumită de aspectul său, ea nu avea forme și era o fată simplă. Cristina Pucean a recunoscut în nenumărate rânduri că este operată și a trecut prin mai multe schimbări pentru a ajunge cine este în prezent.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cum arăta Cristina Pucean în trecut

Cristina Pucean a devenit cunoscută în urmă cu 11 ani când a reușit să uimească pe toată lumea cu mișcările sale venite parcă de la Bollywood. Pasiunea sa pentru dans a venit în perioada adolescenței și a intrat în atenția mai multor persoane.  A reușit să câștige premiul de „Miss Piranda” chiar de două ori și popularitatea începea să-i crească.

Dansatoarea avea un stil vestimentar extrem de diferit, fiind în ton cu acele vremuri. Ea era brunetă și nu avea formele de care se bucură în prezent. Era doar o adolescentă cu visuri mărețe pe care a reușit să le îndeplinească.

@intrigi.ro #manuelaoprisiu #foryou #foryouro #jador #florinsalam #theorose #scandal #survivor #casaiubiri #manele #biancacomanici #cristinapucean #bogdandelaploiesti #costelbiju #foryouromania #tiktok #ro #putereadragostei #pentrutine #viral #fyp #foryoupage #bucurestii #5pasidebine #alin #feraru #antonia #ynysebi #abi #mariofresh #anamariaprodan #alexvelea #reghecampf #micula #albuphilip #andreabostanica #ionescurobert #alexbodi #ceamaifrumoasa #biancadragusanu #iancusterp #viralromania #cancan #felina ♬ Con Una Prima Déjame Revisarte El Celular 2 – ?? Ingrid Laien ?

Cristina Pucean a recunoscut că are mai multe operații estetice. Printre acestea se numără rinoplastia și implantul mamar. Pe lângă ele, a mai apelat și la intervenții, precum acid hialuronic în buze pentru a le face mai mari sau botox. Totodată, apelează mereu la extensii de păr, unghii false și un machiaj puternic care să-i evidențieze trăsăturile

„Am două operaţii. Rinoplastie şi implant mamar. Mi-am pus acid în buze o singură dată anul trecut, dar asta nu se poate numi operaţie.” a scris Cristina Pucean pe Instagram.