Ioana Ginghină s-a fotografiat nemachiată iar fanii au fost încântați. Aceasta nu își arată deloc vârsta și, dacă nu știm, putem crede că este o adolescentă. 

Ioana Ginghină este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țară, având un număr mare de personaje interpretate. Fiind acum în vacanță, ea a profitat pentru a-și lăsa tenul liber, fără să pună vreun strop de machiaj pe el. Mai jos poți vedea cum arată aceasta nemachiată.

Actrița poartă o cămașă rochie, descheiată până în zona bustului care i se potrivește perfect. Ioana Ginghină este pe un sezlong și se bucură de puținele razele soarelui care îi ating fața. Ea este nemachiată, cu zâmbetul la purtător, semn că se simte foarte bine naturală. Atenția pe care o acordă tenului se observă fiindcă nu există nicio urmă de imperfecțiune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Ioana Ginghină vrea să facă mai multe schimbări la ea

Ioana Ginghină își dorește să devină un ascultător mai bun pentru cei din jurul său. Probabil că toți credem că știm să ascultăm, ce ar putea fi greu? Actrița își dorește să fie mai atentă la ceea ce îi comunică cei dragi, fără să aibă alte gânduri în același timp. Aceasta îi urmează sfaturile psihologului Jordan Peterson.

„Trebuie să vă fac o mărturisire: ​
Vreau să fiu un ascultător mai bun atunci când port o conversație cu fiica mea, cu partenerul meu, cu prietena mea – la urma urmei, atenția este cel mai rar și mai pur tip de generozitate, cel puțin așa ne spune psihologul Jordan Peterson într-una dintre cele “12 Reguli pentru Viață”.​
Dar uneori simt că am un sfat foarte bun și nu mă pot abține să nu îl dau afară.​
Așa că, am stat eu cu mine așa și am cugetat și mi-am dat seama ce vreau să schimb în conversațiile mele cu cei din jur, fie că sunt elevii de la școala de actorie, fie că sunt apropiații mei.​”, a scris actrița pe rețelele de socializare.