Fosta prezentatoare a ajuns de urgență la un consult. Blondina a mărturisit recent că nu se mai putea mișca, motiv pentru care a hotărât să viziteze cabinetul medicului. Iată ce a dezvăluit despre starea sa de sănătate din acest moment. 

Vedeta a ajuns la spital din cauza unei probleme medicale

Roxana Ciuhulescu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Fosta prezentatoare TV a depus mult efort după ce s-a mutat într-o nouă casă. Blondina a susținut că a tot amânat o operație, în urma unei rupturi de menisc și ligament încrucișat. Vedeta s-a confruntat cu dureri insuportabile de spate și a ajuns la spital pentru că a avut nevoie de un consult de specialitate.

Mai mult decât atât, ea a menționat că nu se mai putea mișca. Totodată, a precizat că are o discopatie și a avut nevoie să fie văzută de un medic.

„Am fost anchilozată de spate, l-am vizitat pe domnul doctor Codorean că nu mă mai puteam mișca. Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru playtech.ro.

Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme de sănătate? Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor
Arhivă presă

Roxana s-a mutat în casă nouă

Blondina a locuit cu chirie vreme de cinci ani de zile. Vedeta s-a mutat acum în casă nouă alături de familia ei. Fosta prezentatoare TV a fost foarte atentă să aleagă locuința potrivită pentru ea și pentru cei dragi.

Acum suntem super ocupați cu casa. Ne mutăm cât de curând. Nu este o casă mare. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. O casă mare înseamnă o întreținere mare, plus că noi nu am fost niciodată adepții opulenței. Ne luăm strictul necesar”, a dezvăluit Roxana pentru antenastars.ro.

Vedeta se bucură acum de casa visurilor. Roxana Ciuhulescu a depus mult efort atunci când s-a mutat, dar totul a meritat, pentru că acum are ceea ce și-a dorit.