Nikolas Sax se numără printre maneliștii apreciați de public. Artistul recunoaște că a pornit de jos în ceea ce privește cariera sa. Succesul în muzică nu i-a adus doar primele locuri în trending, ci și sume deloc de neglijat în conturi. Se pare că acest detaliu îi atrage atenția la o femeie. 

Nikolas Sax: „Mă atrage foarte mult o femeie cu bani

Manelistul a povestit că a fost atras de femeile cu potențial financiar până să o cunoască pe iubita sa. Georgiana, căci despre ea este vorba, este femeia care îi aduce fericirea artistului și chiar cei doi au în plan să își deschidă o afacere.

Nikolas Sax a povestit că iubita sa este implicată în tot ceea ce fac și chiar se consultă, atunci când trebuie să ia o decizie.

@starloveib♬ sunet original – StarLove

„Mă atrage foarte mult o femeie cu bani. Iubita mea nu are nevoie să aibă bani, că facem bani împreună noi doi, lucrăm împreună, facem totul împreună și producem bani împreună.

Ne gândim la chestia asta (n.r. partenera lui de viață să fie independentă financiar), să ne deschidem o afacere”, a povestit Nikolas Sax în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Dacă pe Nikolas Sax îl cunoaște o țară întreagă, Georgiana este mai discretă și preferă să rămână departe de lumina reflectoarelor. Se pare că tânăra l-a schimbat pe manelist și chiar au în plan să își unească destinele.

Ba mai mult, manelistul nu se vedea până acum la casa lui, dar sentimentele pentru iubita sa, i-au schimbat complet percepția despre viața de familie.

Spre surprinderea tuturor fanilor, Nikolas Sax se gândește la momentul în care își va întemeia o familie cu Georgiana. Cei doi nu exclud să devină părinți, la momentul potrivit. Se pare că acum manelistul adora petrecerile la care erau nelipsite femeile frumoase. În prezent, atenția sa este îndreptată către o singură femeie.