Iulia Vântur a devenit o vedetă internațională după ce s-a lansat în muzică.

Piesele ei sunt în limba engleză sau indiană și are o mulțime de turnee. Ea a stârnit reacții neașteptate în mediul online după ce a susținut un spectacol în care a cântat un colind românesc. 

Iulia Vântur a devenit ținta internauților din România după ce a cântat un colind românesc în limba indiana. „La Betleem colo-n jos” este o melodie cunoscută în țară, având o simbolistică extraordinară, făcând referire la nașterea Mântuitorului.

Vedeta a făcut un adevărat show pe scenă alături de dansatorii ei, lucru care i-a oripilat pe fani. Ea a purtat un costum tradițional indian de culoare albastră, în care a strălucit la propriu, dar nu a fost de ajuns. Internauții nu s-au abținut de la a-și spune părerea și au criticat-o pe aceasta pe Youtube, unde este postat videoclipul. Iulia Vântur i-a deranjat pe fanii din România fiindcă a tradus colindul românesc în limba indiana.

Nici dansul ei nu a fost apreciat, ci din contră. A fost taxată pentru fiecare moment lasciv pe care l-a avut. Spectatorii nu înțelegeau versurile piesei, mai ales că a fost mult mai ritmată și se bucurau de ceea ce oferea cântăreața alături de dansatorii ei.

„Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”, „Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”, „Are voce frumoasă Iulia! Este aiurea să cânte un colind românesc în indiană!”, „Auziți huiduielile de la început și murmurul oamenilor de pe parcursul „concertului” său? Nu pare s-o „aprecieze” lumea. Adevărul este, că nici nu prea ar avea ce!”, au scris internauții din România la prestația sa.