Adelina Pestrițu și Virgil Steblea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Cei doi par să fi găsit secretul unei relații de durată, iar apariția pe lume a fiicei lor a completat familia. Vedeta a povestit că există și în căsnicia lor momente de gelozie, deși apar destul de rar. 

Adelina Pestrițu:
Nu îi place să vorbesc despre alte prezențe masculine în sens admirativ

Adelina Pestrițu a fost invitat în rubrica „Sosurile iuți”, așa că i s-au adresat cele mai neașteptate întrebări. Una dintre întrebări s-a dovedit cu adevărat „picantă”, deoarece se referea la cine este mai gelos dintre ea și Virgil Steblea.

Vedeta a povestit că soțul ei este un om gelos. Extrem de sinceră, Adelina Pestrițu a recunoscut faptul că și ea are astfel de momente. Întrebată dacă are obiceiul de a controla telefonul soțului său, vedeta a povestit că nu îi stă în fire un astfel de comportament și nici nu are motiv de gelozie. 
"tiktok-embed" style="max-width: 605px; min-width: 325px;" cite=
"https://www.tiktok.com/@starloveib/video/7105820671808261382"
data-video-id="7105820671808261382">
"@starloveib" href="https://www.tiktok.com/@starloveib" target="_blank" rel="noopener">@starloveib"♬ sunet original - StarLove" href=
"https://www.tiktok.com/music/sunet-original-7105820670446062341"
target="_blank" rel="noopener">♬ sunet original – StarLove

„Soțul e gelos și eu sunt geloasă. Ca orice om, e gelos, nu îi place să vorbesc despre alte prezențe masculine în sens admirativ, mai ales care sunt la „
îndemână”. 

Nu îmi caută soțul în telefon și nici eu. M-am uitat de două ori pentru niște lucruri pe care le căutam automat, că îmi trebuia ceva din telefonul lui, dar nu să găsesc ceva anume

”, a povestit Adelina Pestrițu în cadrul emisiunii „
La Măruță”.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au o căsnicie la care mulți doar visează. Influencerița și soțul ei sunt simbolul iubirii necondiționate, de aceea relația lor este considerată un exemplu pentru alte persoane.

Cei doi sunt împreună de aproximativ cinci ani, iar în 2019 au făcut marele pas. Familia lor este completă de când a apărut în viața lor micuța Zenaida, care le face cuplului zilele mai frumoase.