Fără doar și poate, Jean de la Craiova se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Dacă toată lumea a auzit de succesul său în muzică, puțini știu cum a arătat copilăria artistul. Manelistul a avut parte de lipsuri și sărăcie, dar acest lucru nu l-a determinat să își ascundă drama prin care a trecut pe când era doar un copil, dar nici faptul că este de etnie. 

Jean de la Craiova: Niciodată nu mi-a fost rușine de originile mele

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a povestit și cum a arătat copilăria lui. Deși nu a avut parte de tot ce și-ar fi dorit, Jean de la Craiova nu a ascuns faptul că nu are o situație financiară bună. La fel s-a întâmplat și în cazul etniei sale, mărturisind că nu îi este rușine de acest lucru.

@starloveib♬ sunet original – StarLove

„Niciodată nu mi-a fost rușine de originile mele, pentru că este o etnie ca toate celelalte etnii.

Există oameni răi, oameni buni, dar asta nu te determină să îți fie rușine de cine ești”, a povestit Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Tot atunci, manelistul a vorbit și despre copilăria sa, marcată de sărăcie. Părinții săi s-au despărțit pe când el avea 12 ani, iar de atunci, a ținut legătura cu amândoi.

Cea care a făcut cele mai mari sacrificii pentru fericirea sa este mama artistului. Cum lipsurile îi caracterizau viața, artistul a fost nevoit să se angajeze, în adolescență. Deși câștiga doar 25 de lei, Jean de la Craiova a acceptat să muncească și își ajute mama cu cheltuielile.

Artistul a povestit că astfel de episoade l-au maturizat încă de când era un copil, mai ales că erau zile în care mama sa nu avea ce pune pe masă.