Iulia Albu se poate declara o femeie împlinită.

Critica de modă are o fiică asemeni ei. Tânăra de 13 ani a moștenit trăsăturile superbe ale mamei sale. Zicala „așa mamă, așa fiică” i se potrivește de minune. Vedeta are cu ce se mândri, pentru că Mikaela este de o frumusețe răpitoare. 

Cum arată fata stilistei

Iulia Albu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o celebră critică de modă, dar și una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Întotdeauna a fost un personaj controversat care a atras atenția prin diverse ținute sofisticate și de bun gust. Însă și-a pus amprenta și prin felul de a se comporta în societate.

Vedeta are o fetiță extrem de frumoasă care îi seamănă leit și care a luat de la ea toate calitățile, frumusețe, eleganță, și lista ar putea continua.

Mikaela, fiica Iuliei Albu are 13 ani, și este acum o adevărată domnișoară. După cum bine se poate vedea, este de o frumusețe răpitoare și moștenește trăsăturile mamei.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată și de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou și cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori și aveți răspunsul!”, a declarat Iulia Albu, în urmă cu ceva timp pentru Viva.

Fiica Iuliei Albu a devenit o domnișoară în toată firea. Cum arată adolescenta de 13 ani. FOTO
Colaj Substanțial

Ce nu îi permite vedeta copilei

Deși până de curând, diva a încercat să o țină pe fiica ei departe de de ochii curioșilor, nu în urmă cu mult timp, cele două au apărut într-un pictorial mamă fiică.

Mikaela este copia fidelă a mamei ei. Tot de la ea a moștenit și bunul gust, eleganța și rafinamentul. Fetița adoră să pozeze și să îmbrace diverse ținute. Mai mult decât atât, Iulia Albu a ținut să menționeze că este foarte strictă cu articolele vestimentare pe care adolescenta le poartă la școală. Astfel că, nu este de acord să se expună cu branduri, blinguri sau hanorace oversized.