Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează un cuplu de mai mulți ani. Se pare că au găsit secretul unei relații fericite. Artista a fost întrebată în cadrul unei emisiuni dacă ar putea ierta momentele în care soțul ei ar fi infidel. Se pare că bărbatul nu i-a trezit niciodată suspiciuni partenerei sale de viață. 

Andreea Bănică, dezvăluiri despre relația cu soțul ei

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a mărturisit că la începutul relației, nu ar fi putut trece peste infidelitate. Totuși, artista a povestit că soțul ei nu i-a dat vreodată motive de gelozie.

Întrebată cum ar reacționa dacă ar fi pusă în fața faptului împlinit, Andreea Bănică a spus că de-a lungul relației lor, nu au existat conflicte pe acest subiect. Cei doi se împart cu brio între viața de familie și cea profesională.

Artista a recunoscut că mai există momente în care stau despărțiți, mai ales atunci când pleacă la concerte prin țară, iar soțul ei rămâne cu cei doi copii.

@video.clipuri1 #andreeabanica #kanaldromania #fy #videoclipuri1 #2022 #40deintrebari #40deintrebaricudeniserifai #podcast ♬ original sound – videoclipuri1

„De multe ori mi-am pus și eu întrebarea asta. Probabil că dacă am simțit că am fost trădată în acest sens, m-aș gândi de multe ori. Nu știu dacă aș putea să iert, nu știu dacă aș putea să trec peste. În vremurile trecute, aș fi spus că nu aș fi iertat sau nu aș ierta.

Dacă îmi punea cineva această întrebare în urmă cu mulți ani, probabil aș fi spus că nu aș trece peste infidelitate, însă astăzi nu știu ce să spun. Pentru că doar atunci când te afli într-o situație de acest fel, îți poți da seama dacă poți trece peste problemă sau nu”, a povestit Andreea Bănică în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.