Fiica, simpaticului prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Răzvan Simion a împlinit 18 ani.

Ianca s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Cu ocazia zilei sale de naștere, iubita tatălui ei, Daliana Răducan i-a transmis un mesaj emoționant tinerei. Cele două au o relație apropiată, înțelegându-se de minune.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Prezentatorul TV se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, iubita lui Răzvan Simion a scris un mesaj emoționant pe social media.

Sursa: Instagram

Răzvan Simion a postat la rândul său un mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Prezentatorul TV a fost căsătorit cu Diana mai bine de 15 ani, dar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Împreună au doi copii minunați, pe Ianca și Tudor Ștefan.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani

Ianca, fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani, iar cei dragi au surprins-o cu o petrecere pe cinste. Tatăl acesteia și iubita sa, Daliana Răducan i-au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare. Daliana și Ianca Simion au o relație specială, participând deseori la diverse evenimente în familie.

„La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali’, a scris Daliana Răducan pe Instagram.

Răzvan Simion, mesaj emoționant de ziua fiicei lui, Ianca

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana aproape 15 ani, iar împreună au doi copii, pe Ianca și Tudor. Cei doi au divorțat în 2015, iar prezentatorul tv și-a refăcut viața cu Lidia Buble de care s-a despărțit în 2020. De mai bine de doi ani, trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan. Astăzi, fiica sa, Ianca împlinește 18 ani, iar cu această ocazie a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta TV a postat câteva imagini cu fiica sa.

„S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, Ianca‘, a scris Razvan pe rețelele de socializare.