Gheorghe Visu este unul dintre cele mai sonore nume din lumea teatrală. Actorul, în vârstă de 71 de ani, a obținut un succes fenomenal odată cu personajul pe care l-a jucat în serialul „Inimă de țigan”.

Rolul lui State Potcovaru i s-a potrivit mănușă și, alături de Carmen Tănase, care o interpreta pe Flăcărică, au creat cel mai iubit și susținut cuplu din telenovelă. În cadrul unui interviu, actorul a fost extrem de deschis și a vorbit despre transformările din acea perioadă.

Bucuria de a fi recunoscut pe stradă

Odată cu faima pe care a dobândit-o, Gheorghe Visu susține că nu doar partea financiară s-a modificat, ci și modul în care au început oamenii să îl vadă. Actorul se simte fericit atunci când merge pe stradă și cei din jur îl salută, fiind recunoscut la orice pas. Mai mult decât atât, protagonistul serialului a căpătat o încredere de sine, ceea ce l-a ajutat în dezvoltarea sa personală, dar și în carieră.

„În afară de partea materială, de multe ori e foarte plăcut să vezi că îți dă cineva „Bună ziua!” în supermarket. Am căpătat o anumită încredere în mine, în felul meu de a face comedie”, a declarat Gheorghe Visu.

@diana.blogger #fyp #foryoupage #viral #viralvideo #bucurestiromania?? #chisinaumoldova #vorbestemoldova #bucuresti #dianablogger #inimadetigan ♬ sunet original – Tik Toker Diana


În urmă cu ceva timp, celebrul actor mărturisea că nu mai folosește constant replicile personajului, deși obișnuia să o facă. Totuși, i-au rămas în vocabular anumite expresii.

Gheorghe Visu, despre copilăria sa

Actorul a dezvăluit că a avut parte de o copilărie puțin mai atipică. În primul rând datorită faptului că el consideră că au existat două episoade marcante ale primilor ani din viață. Prima parte, în care nu avea vreo gașcă de copii și se uita cu invidie la vecinii evrei care învățau două limbi străine, și a doua parte, în care a început să devină tot mai simpatizat de profesori.

Acesta a subliniat faptul că nu a fost un copil neapărat cuminte. Își amintește că la un moment dat, ajunsese să aibă preaviz de exmatriculare, motiv pentru care mama sa l-a lovit. Acela a fost și perioada în care a purtat prima discuție serioasă cu cea care l-a adus pe lume.