Ramona Olaru are toate motivele să fie în culmea fericirii. Frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost cerută de soție chiar în vacanță. Acum, că a spus cel mai sincer „da” din viața ei, toată lumea așteaptă să o vadă în rochia de mireasă.

Ramona Olaru radiază fericire prin toți porii. După mai multe relații eșuate, a ieșit soarele și pe strada ei. Blondina iubește și este iubită, iar asta nu poate decât să o facă să se simtă împlinită. În ciuda tuturor zvonurilor care au circulat în ultima perioadă, relația dintre ea și Cazacu merge ca pe roate. Ba mai mult, cei doi s-au logodit în Mykonos, iar alături le-au fost cei mai buni prieteni.

Ramona a așteptat demult acest moment, mai ales că a tot bătut apropouri către iubitul ei. În urmă cu câteva luni, cei doi au mers la un eveniment cu și despre bijuterii, acolo fiind și locul în care asistenta TV a pus ochii pe inel. Cazacu, atent ca de obicei, a reținut gusturile partenerei sale și se pare că a surprins-o cu o bijuteria mult dorită.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Ce diferență de vârstă există între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi s-au logodit în weekend, în Mykonos Instagram

Ramona va îmbrăca, pentru a doua oară, rochia de mireasă

În continuare, cei doi se relaxează pe plajele însorite ale Greciei, semn că vacanța la priește foarte bine. Relația lor este una foarte solidă, iar acum, au primit cu toții dovada pe care o așteptau și anume, logodna. Ramona și Cătălin se cunosc de foarte mult și se pare că au reușit să reziste împreună. Ambii au fost nevoiți să facă anumite sacrificii, iar asta i-a unit mai mult ca niciodată.

Între cei doi porumbei există o diferență de cinci ani, dar asta nu este deloc un obstacol în calea fericirii. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus de multe ori că simte nevoia unui bărbat matur în viața ei, mai ales după dezamăgirile din trecut.