Carmen Tănase a fost mereu o mamă grijulie și atentă. Acum, fiul ei a ajuns la vârsta de 33 de ani, iar cei doi au o relație bună. Cu toate aceste, ambii fiind firi puternicie și încăpățânate, scânteile apar des între cei doi. Aceștia locuiesc sub același acoperiș, iar armonia nu domnește mereu în casă. De la ce se aprind cei doi?

De ceva timp, Carmen Tănase a lăsat în spate agitația din Capitală și s-a mutat la casă, la țară. Acum, fiul ei i s-a alăturat, iar cei doi locuiesc împreună. Aceștia par că se înțeleg foarte bine, însă nu mereu. Carmen Tănase a dezvăluit recent că adesea între ea și fiul ei ies scântei. Asta pentru că sunt firi puternicie și își doresc mereu să aibă dreptate, fapt ce deschide uneori discuții mai aprinse. Însă și așa, Carmen Tănase și fiul ei se bucură de timpul petrecut împreună.

„N-a fost ușor, pentru că și el este foarte voluntar și foarte hotărât. E o zodie cu coarne, cum sunt și eu. Ne-am intersectat coarnele de câteva ori. Fiindcă și el, ca și mine, vrea să fie așa cum vrea el, iar eu vreau să fie așa cum vreau eu. Și sigur că ne-am ciocnit. Dar el stă separat, chiar și aici stă sus, la etaj, unde are și intrare separată. Dar mai coboară pe-aici și-mi face observație. Ceea ce mă scoate din sărite.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Că nu fac niște lucruri cum trebuie, că știe el mai bine. Oul știe mai bine decât găina! Și ne mai ciocnim. Dar din cauza asta e foarte bine că a păstrat căsuța aia de la București, unde se poate duce ca să nu iasă război total.”, a declarat Carmen Tănase, potrivit viva.ro.

Cum este Carmen Tănase în rolul de mamă! Actrița și fiul ei nu pot sta mult timp împreună, fără să iasă scântei Social media

„Am fost o mamă grijulie”

Carmen Tănase a mai mărturisit că a fost mereu o mamă grijulie. Aceasta a fost atentă la fiul ei și a încercat să facă parte cât mai mult din viața acestuia. Cei doi au stat pentru o vreme despărțiți, atunci când el a fost plecat în Germania, însă au ținut în permanență legătura.

„Am fost o mamă grijulie, și sunt în continuare, lăsându-l să-și deschidă aripile. Griji mi-am făcut întotdeauna și o să-mi fac. Probabil, întotdeauna, că, na, așa sunt mamele. Dar trebuie să știu, intru în panică dacă nu știu lucruri despre el. Dacă nu știu unde e, dacă…

Nu s-a întâmplat asta prea des, suntem prieteni. Când a fost plecat în țară vorbeam tot timpul. Deci nu mi-am făcut din punctul ăsta de vedere griji prea mari. Am știut mereu de el.”, a mai spus Carmen Tănase.