Primul finalist al emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost desemnat, în cadrul finalei săptămânale.

Cei mai buni concurenți ai săptămânii s-au întrecut pentru un loc în marea finala. În urma săriturilor executate cel care a reuși să adune cele mai multe puncte din parte juriului a fost Bănel Nicoliță. Sportivul a reușit să își depășească limitele și a impresionat pe toată lumea.

Bănel Nicoliță este primul câștigător al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Acesta a reușit să treacă de prima etapă, iar apoi s-a înfruntat în finala săptămânală cu Nick Casciaro, Jazzy Jo, Vica Blochina, Juno și Maria Constantin. Dintre toți, sportivul a fost cel care a reușit să impresioneze juriul că săriturile sale.

În final, Bănel Nicoliță a adunat punctajul cel mai mare și a reuși să pună mâna pe premiul de 10.000 de lei. Acesta s-a arătat surprins de rezultat și a mărturisit că nu se aștepta să ajungă în această poziție.

„N-am crezut o secundă că pot să câștig Splash! Vedete la apă. Vreau să-i mulțumesc antrenorului, care a fost lângă mine și lui Cătălin la fel. Colegilor mei, publicului și celor care ne urmăresc. Vă mulțumesc din toată inimă!”, a declarat Bănel Nicoliță.

Primul finalist de la „Splash! Vedete la apă”! Cine este câștigătorul finalei săptămânale. „Nu am crezut că pot...”
Social media

Un nou sezon „Splash! Vedete la apă”

În data de 11 august, prima ediție a show-ului „Splash! Vedete la apă” a debutat pe micile ecrane. Emisiunea este difuzată joia şi vinerea, de la ora 20:30 şi sâmbăta şi duminica, de la ora 20:00. Prezentatorii noului sezon sunt Răzvan Fodor și Ramona Olaru, cărora li s-a alătura și Monica Bârlădeanu.

În fiecare ediție a emisiunii mai mulți concurenți se vor întrece în sărituri, iar doi dintre ei, cei care au obținut cel mai mare punctaj, vor trece în etapa următoare. Săriturile concurenților o să fie jurizate de veteranii:  Iulia Albu, Clara Gherase și Nea Mărin, cărora li s-a alăturat și Cosmin Natanticu.

În ceea ce privește concurenții noului sezon, o paletă largă de vedete au acceptat provocarea. Dintre aceștia fac parte: Vica Blochina, Shift, Culiță Sterp, Jazzy Jo, Larisa Udilă, Maria Constantin și Laura Mușuroaea. De asemenea, Bănel Nicoliță, Ana Odagiu, Monica Odagiu, Nick de la N&D, Nick Casciaro, Irisha și Florin Pastramă vor intra și ei la apă.