Emily Burghelea este una dintre cele mai tinere mămici din showbiz-ul românesc. Muncitoare și extrem de ambițioasă, tânăra găsește energia necesară pentru a face față activităților pe care le are. Este mama unei fetițe de un anișor și câteva luni, iar acum se pregătește să aducă pe lume un al doilea copil. 

În urmă cu mai bine de un an, Emily Burghelea și Andrei au devenit părinții unei fetițe minunate și gingașe pe nume Amedeea. Internauții o văd zilnic pe micuță în postările părinților săi, care au o viață destul de activă în mediul online.

Ce nume de sfânt poartă Amedeea, fetița prezentatoarei de la ,,Vorbește Lumea”

Pe pagina ei de Instagram, Emily Burghelea are grijă să îi țină la curent pe urmăritorii săi cu orice se întâmplă nou. După ce a dat vestea că este din nou însărcinată, vedeta a organizat o sesiune de Q&A. Printre multele întrebări pe care le-a primit, una dintre ele a fost referitoare la fetița sa.

Întrebată de un internaut dacă Amedeea are și un nume de sfânt, Emily a oferit răspunsul. Astfel, micuța se mai numește și Ștefania, un nume de sfânt extrem de întâlnit.

Captură InstaStory

Amedeea, minunea de care Emily și soțul ei au parte în fiecare zi

S-a adaptat rapid și pare să îi priască viața de mămică. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, vedeta a povestit cum s-a schimbat viața de la apariția Amedeei.

„Amedea este minunea care ni se întâmplă nouă de 1 an și 2 luni zilnic. Iar o minune te poate schimba doar în bine! Ne înțelegem perfect, face parte din mine, înțeleg tot ce îmi spune, comunicăm extrem de bine. Este tot ce mi-am dorit vreodată!

Instagram

Ne petrecem tot timpul împreună cu Amedea. Ne place să ne plimbăm în parc, să ne giugiulim înainte de culcare. Iar în momentul în care am evenimente la care trebuie să particip mă despart cu greu de ea.

Dar știu că rămâne în grija lui Andrei care îi acordă toată dragostea care îi lipsește când sunt eu plecată pentru scurt timp.”, a declarat Emily Burghelea, potrivit WOWbiz.ro.