Denisa și Flick sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți.

Celor doi li se potrivește de minune acest rol, iar Eva-Maria este cea mai importantă ființă din viața lor. Azi, proaspeții părinți au decis să o boteze micuță, iar evenimentul a fost unul extrem de emoționant.

Flick și Denisa sunt doi părinți extrem de fericiți. Micuța lor crește pe zi ce trece, iar azi a avut loc cel mai important eveniment din viața ei. La mai bine de o lună de când a adus-o pe lume, Denisa și soțul ei au decis să o creștineze pe Eva-Maria. Emoțiile au fost la maxim, iar asta s-a văzut pe chipul celor doi părinți.

Flick și soția sa s-au pregătit intens pentru această zi și au vrut ca totul să iasă ca la carte. Cei doi au organizat evenimentul până la cel mai mic detaliu și au fost atenți la absolut orice. Fiind un moment foarte important din viața Evei Maria, Flick și Denisa au decis ca biserica în care o creștinează să fie și ea una specială.

Flick și Denisa și-au botezat fetița. Cei doi au ales un lăcaș de cult special pentru micuța Eva-Maria
Instagram

Flick și Denisa simt că, acum, familia lor este completă

Astfel, cei doi părinți au ales ca biserica în Flick și întreaga lui familie s-a creștinat de-a lungul timpului. Totul are o însemnătăte aparte pentru el și a decis ca și micuța lui să fie botezată tot acolo. Așa cum era de așteptat, fostul om de radio nu s-a putut abține și a compus o pozie pentru Eva-Maria.

Flick și Denisa se descurcă de minune în rolul de părinți și nu se plâng deloc de această ipostază. Cei doi au știut cum să își organizeze timpul în așa fel încât să se ocupe în egală măsură de Eva-Maria. Părinții au înțeles din prima nevoile celei mici, iar acum se completează de minune în creșterea și educarea ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)