Adrian Teleșpan se află pe lista foștilor concurenți care au acceptat provocarea „Asia Express”.

Bărbatul a făcut o echipă imbatabilă cu Ana Morodan și, chiar dacă sezonul s-a încheiat de ceva timp, cei doi sunt virali și în prezent pe rețelele de socializare.

Multe momente amuzante din cadrul filmărilor circulă în mediul online, semn că celebrul cuplu a făcut o treabă bună și a ajuns la inimile telespectatorilor. Chiar și așa, se pare că televiziunea nu i-a adus noroc scriitorului. Ba dimpotrivă, singurătatea a devenit din ce în ce mai accentuată după ce a cunoscut celebritatea.

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg

Deși s-a bucurat de un succes nemaipomenit în plan profesional, după ascensiunea pe care a avut-o odată cu participarea la emisiune, bărbatul nu a reușit să se simtă împlinit. Mai mult decât atât, singurătatea de care suferea dinainte nu a făcut altceva decât să devină tot mai profundă.

„Mi-am imaginat eu că apărând la televizor, în fața excepționalilor români care se uită, se va completa acest gol. În schimb, nu s-a completat”, a declarat Adrian Teleșpan.

@video.clipuri1 #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #inoglinda #kanaldromania #telespan ♬ original sound – videoclipuri1


Bărbatul nu doar că a colaborat cu Ana Morodan în emisiunea de la Antena 1, ci și în viața de zi cu zi. În perioada 2000-2012, el a lucrat ca producător executiv la ProTV, Antena 3, Realitatea TV și România TV. În 2012 a emigrat în UK.  Acesta a lansat un roman de debut, „Cimitirul”, care l-a scris pentru că a avut timp, conform declaraţiilor lui.

După plecarea din competiția care le-a adus un plus de imagine, Adrian și Ana au luat-o pe drumuri separate. Cei doi nu prea își mai vorbesc, întrucât viziunile lor despre viață au început să nu mai fie compatibile, potrivit scriitorului.

Ceea ce nu multe persoane știu despre el este faptul că Adrian s-a născut prematur, într-o familie aparent normală. La acea vreme, medicii i-au dat maxim 48 de ore de viață. La naștere cântărea doar 1,7 kilograme, iar jumătate din greutate fiind reprezentată de cap.