Soția celebrului cântăreț de manele a făcut primele declarații cu privire la starea de sănătatea a artistului din acest moment.

În urmă cu doar două zile, Florin Salam a fost transportat de urgență la un spital de boli infecțioase din București. Acolo este internat și în prezent. 

Roxana cere întregii țări să se roage pentru Florin Salam

Manelistul s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a dezvoltat o formă gravă de boală. Mai mult decât atât, în urmă cu o zi, în jurul orei 21:00, o informație eronată publicată de unul dintre cele mai mari site-uri de știri din România a zguduit din temelii întregul showbiz. Potrivit comunicatului, „regele manelelor” ar fi murit la vârsta de 42 de ani, din cauza consumului de droguri.

După Betty Stoian, fiica artistului, și după însuși Florin Salam, a reacționat și Roxana Dobre. Bruneta a vorbit despre starea de sănătate a partenerului său. Totodată, a transmis și un mesaj prin care le cere oamenilor să se roage pentru el.

Soția manelistului a dezvăluit că situația în care se află Florin este gravă și cât se poate de serioasă. Ea a menționat că la momentul oportun va reveni cu mai multe detalii. Însă, deocamdată, a vrut doar să lămurească cele mai relevante aspecte referitoare la afecțiunea de care suferă cântărețul în aceste clipe.

„Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a declarat Roxana Dobre, pentru cancan.ro.

Roxana Dobre, declarații dureroase! De ce boală suferă, de fapt, Florin Salam
Colaj Substanțial

„Regele manelelor” și-a liniștit familia și fanii printr-un live pe Facebook

O țară întreagă a intrat în panică seara trecută, după ce s-a transmis în mediul online că vedeta ar fi decedat. Știrea că Florin Salam a murit a devenit virală pe internet, după care a fost preluată de televiziuni. La o oră târzie, cântărețul a pornit două live-uri prin care a comunicat cele mai sincere gânduri cu privire la ce s-a speculat.

Manelistul a mărturisit că nu s-a simțit bine zilele trecut. Astfel, a făcut un apel la oameni să aibă grijă cu virusul, căci este cât se poate de periculos. După ce a ajuns la spital, au existat zvonuri că artistul a fost pe oxigen. În live-ul de pe Facebook, cântărețul era vizibil slăbit și articula cu greu cuvintele. Acest lucru s-a întâmplat probabil și din cauza șocului pe care l-a primit cu fake news-ul în ceea ce privește starea lui de sănătate.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, pentru rudele mele din provincie, pentru că nu am neamuri doar la noi în București. Iar cu zvonurile care circulă în presă, la televizor, la știri, nici nu știu cum să vă spun. Știți foarte bine că de câteva zile am fost în situația pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă.

Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu știu de sănătatea mea. Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunț și toți colegii și pe poată lumea, să luați în serios cât de cât problema asta cu COVID-ul, noi facem caterincă și toate alea…”, a declarat Florin Salam pe live-ul de pe Facebook.