Fără doar și poate, YNY Sebi este una dintre vocile noii generații.

Artistul este idolatrizat de milioane de fani, iar asta se vede atât în online, cât și în offline. YNY nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-și adjudeca cele mai bune poziții în topuri, dar se pare că faima a venit la pachet și cu anumite responsabilități.

YNY Sebi face parte din categoria artiștilor care s-au făcut remarcați pe TikTok. Acolo, piesele lui au ajuns virale instant. De la celebritatea din online până la cea din offline a mai fost un singur pas. Acum, când artistul urcă pe scenă, în fața lui se adună mii de fani care îi știu piesele pe de rost.

YNY Sebi nici nu visa la faima care l-a lovit peste noapte. Artistul a reușit să surclaseze alte nume deja celebre din industrie, iar asta i sa datorează în totalitate. Oamenii care au lucrat cu el au numai cuvinte de laudă la adresa sa. Artistul s-a transformat deja într-un profesionist, iar anul acesta a urcat pe cele mai mari scene din țară.

Care este greșeala de care se teme cel mai mult YNY Sebi. Totul are legătură cu fanii lui
Instagram

YNY Sebi este un fenomen

Deși este la o vârstă destul de fragedă, YNY Sebi conștientizează ce înseamnă, de fapt, faima. Artistul ia foarte în serios tot ce i se întâmplă lui, dar și fanilor săi. Acesta nu are cum să nu realizează faptul că media de vârstă a publicului său este una destul de mică, iar asta implică o anumită responsabilitate din partea lui.

De foarte multe ori, YNY Sebi are grijă la mesajele pe care le promovează, dar și la comportamentul pe care îl afișează. Fiind idolatrizat de sute de mii de puști, acesta trebuie să le transmită cele mai bune lecții și să îi influențeze pozitiv.

YNY Sebi a recunoscut că asta este una dintre cele mai mari frici ale sale. Și anume, să nu reprezinte un exemplu negativ pentru cei care l-au adus pe culmile succesului.

„Eu sunt de vârstă cu majoritatea oamenilor care mă ascultă. Trebuie să am grijă ce vorbesc, ce scot pe gură să nu influențez prost.”