Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară. Nici bine nu a aflat marea veste, căci are probleme de sănătate. Aceasta și-a anunțat fanii din online și le-a cerut mai multe sfaturi pentru vindecare. 

În urmă cu puțin timp, Emily Burghelea și partenerul ei au aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Tinerii îi vor oferi Amedei un frățior sau o surioară și sunt în culmea fericirii. Niciunul dintre ei nu se aștepta la acest lucru, iar vestea a venit pe neașteptate. Bineînțeles că fericirea a fost cât cuprinse și sunt gata pentru un nou membru al familiei.

Social media

Emily Burghelea s-a îmbolnăvit alături de toți membri familiei. Prima dată a fost micuța Amedea de la grădiniță și a transmis-o părinților ei. În prezent, fetița s-a vindecat și este la bunici, dar părinții au de tras mai mult. Fiind însărcinată, nu poate lua medicamente și se folosește de o soluție pe bază de plante.

Deși își dorește să o aibă pe fiica sa alături de ei, nu știe cum va fi cu gripa. Emily Burghelea se îngrijește ca să se vindece și să se simtă cât mai bine având noua sarcină. Aceasta crede că va urma un băiețel și deja se gândește la nume pentru el.

„Zilele trecute îi dădeam sirop Amedei fiindcă a venit de la grădiniță cu o viroză. Ideea este că ne-a dat-o și nouă. Ea este acum la mama soacră, doar că noi suntem foarte tău. Am mers la farmacie și m-am ales doar cu soluție pe bază pe plante, dar îmi este foarte rău. Amedea nu mai are nimic acum, iar eu mă întreb, dacă va intra în contact cu noi, va lua din nou răceala? (…) Am mâncat supă cu pui că așa ne-ați recomandat. Am făcut câte un duș, dar tot ne simțim groaznic.”, a spus Emily Burghelea pe Instagram.