Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc.

Aceasta este o divă în adevăratul sens al cuvântului și are grijă de silueta sa. A recunoscut unde mănâncă cel mai des, iar faptul că nu gătește este știut de toată lumea. 

Bianca Drăgușanu a recunoscut unde mănâncă cel mai des, dar și care este preparatul său favorit. Vedetei nu îi este rușine să recunoască că ea niciodată nu gătește. De cele mai multe ori, chiar zilnic merge la restaurant și alege cele mai gustoase preparate. Dacă nu ajunge într-un astfel de loc, mama sa îi sare în ajutor.

Mama vedetei pregătește mâncare pentru micuța Sofia, iar Bianca Drăgușanu „profită” de acest lucru. Indiferent că vorbim despre supe, salate sau carne, mama sa este o bucătăreasă desăvârșită. Iubita lui Gabi Bădălău a recunoscut că are și un preparat favorit. Vă vine să credeți sau nu, dar este înnebunită după sarmale. Cu talia sa de viespe, acest lucru pare aproape imposibil, dar este adevărat.

@diana.blogger ##tiktok #fyp #romania #bucurestiromania?? #viral #chisinaumoldova #dianablogger #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Eu mănânc la restaurant și dacă sunt acasă, face mama de mâncare. Ea face și pentru Sofia, supe, salate, pește, vită. Mănânc în fiecare zi la restaurant. Îmi plac sarmalele, am și acasă acum.”

Bianca Drăgușanu a purtat numeroase peruci

Bianca Drăgușanu are multă grijă de ea și se vede cu ochiul liber. Blondina a purtat de-a lungul anilor numeroase peruci pentru a-și face părul cât mai rezistent. Timp de trei ani nu a fost vopsit și nici coafat în exces, a reușit să crească și să fie strălucitor.

„Apropo de lucrurile care mi-au făcut foarte bine în timp, un an de zile. Unul dintre ele este faptul că am purtat peruci și am ajutat părul să crească fără ca să trebuiască să-l vopsesc sau să-l coafez foarte des. Faptul că ultimii 3 ani din viața mea n-am mai vopsit părul absolut deloc și l-am coafat foarte rar, m-au ajutat să am un păr superb. În momentul ăsta port o tresă care se agață, se pune foarte ușor cu ajutorul unui cleștișor, deloc incomodă. Arată foarte frumos.”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.