Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru astăzi, 14 august 2022. Vremea se arată instabilă, iar predominant vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade. Iată cum va fi vremea în ultima zi a săptămânii.

Prognoza meteo duminică, 14 august

Instabilitatea atmosferă își face simțită prezența încă de dimineață. De la amiază, vor începe aversele și descărcările electrice, în zonele montane și submontane, în sus, nord-est, centru și izolat, în est. Pe arii restrânse, ploile vor fi torențiale și se vor înregistra cantități mari de apă. Pe alocuri, vor fi și condiții de grindină. Vântul își va face simțită prezența, având intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade.

Social media

Vremea în București

Cerul se anunță variabil în prima parte a zilei, apoi va fi înnorat până seara. Vor exista momente ale zilei cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab, uneori moderat, iar în timpul ploilor se va intensifica. Temperatura minimă este cuprinsă între 16-18 grade, iar cea maximă se situează la 29 de grade.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Ploile vor avea caracter torențial, fiind însoțite de descărcări electrice puternice începând cu orele după-amiezii. Pe alocuri, vor fi și condiții de grindină, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantități mari de apă.

Vremea pe litoral

Vremea se dorește a fi schimbătoare, iar nivelul termic va rămâne normal. Cerul rămâne variabil, având unele înnorări după-amiază și noaptea. Trecător se anunță și descărcări electrice în timpul ploilor. Vântul va sufla slab și moderat, fiind mult mai intens ziua. Temperaturile maxime se încadrează între 26 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 19 și 22 de grade Celsius. Marea Neagră va fi numai bună de bălăcit, temperatura sa fiind cuprinsă între valorile de 23 și 26 de grade Celsius.