Mara Bănică este dispusa ca, anul acesta, să le demonstreze tuturor ceea ce poate. Jurnalista a lăsat confortul și fricile acasă și și-a făcut bagajul pentru aventura vieții ei. Deși nu vor fi deloc ușoare probele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, vedeta pare că este pregătită pentru orice.

Mara Bănică are nevoie de prea multe prezentări. Jurnalista este prezentă de ani buni pe micile ecrane, iar publicul o cunoaște foarte bine. Până acum, fanii erau obișnuiți ca aceasta să analizeze anumite cazuri nicidecum să plece în junglă să lupte pentru supraviețuire.

Mara Bănică a decis că niciodată nu este prea târziu să spui „da” unei mari aventuri. Astfel, vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a primit cu brațele deschise propunerea de a pleca departe de casă. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un format care o va scoate total din zona ei confort și îi va testa la maxim limitele.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Prezența jurnalistei într-o astfel de emisiune este o reală surpriză. Ultima dată când fanii au văzut-o, aceasta era la „Acces Direct” sau la Cătălin Măruță, în calitate de invitat. De data asta, a decis să schimbe macazul și să le arate tuturor că este pregătită pentru absolut orice provocare.

Mara Bănică, declarații despre „Sunt celebtu, scoate-mă de aici!”. Cum am primit propunerea de a pleca în junglă Facebook

Mara Bănică, pentru prima dată într-un astfel de show

Pentru Mara Bănică, plecare în junglă nu a fost deloc ușoară. Vedeta a devenit mămică în urmă cu câteva luni, iar fetița ei are cea mai mare nevoie de ea. Jurnalista a lăsat-o pe mâini bune și a plecat cu un singur gând, acela de a rezista cât mai mult în competiție și de a o face mândră.

Mai mult, Mara Bănică nu are de gând să lasa garda jos nicio secundă. Aceasta a promis că va fi un adversar de temut și că va face tot ce îi stă în putință pentru a rezista cât mai mult în junglă.

„Am primit propunerea cu mare bucurie. Primul lucru la care m-am gândit a fost că mai am 20 de kilograme de dat jos după sarcină. E singură cură de slăbire plătită din lume. Ideea asta de reality îmi place foarte mult. Am avut ocazia să o fac, dar n-a fost să fie la momentul respectiv.

Mă uit la orice reality. Mi se pare că oamenii se arată așa cum sunt. N-aș vrea să spun „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Eu o să rezist sigur o săptămână. După aceea, mai vedem. Dacă rezist trei săptămâni… Dar nu cred”, a spus Mara.

@marabanicareal Ne vedem în curánd la Pro Tv @suntcelebru.official ? #5pasidebine #fy #pridetogether #protv #voyo ♬ Sad Emotional Piano (main version) – DSproductions