Bibi este una dintre cele mai iubite artiste din noua generație. În ultimii ani, aceasta s-a maturizat extrem de mult, din toate punctele de vedere. Artista a trecut prin multe exepriențe care au schimbat-o și nu poate fi decât mândră de asta.

Bibi s-a maturizat în câțiva ani cât alții într-o viață. Artista a renunțat la piesele copilărești pe care obișnuia să le cânte și a trecut la o nouă etapă muzicală. Acum, vedeta este mai singură pe ea ca niciodată și simte că este pregătită pentru orice. Deși abia a trecut de 20 de ani, Bibi este conștientă că nimeni și nimic nu o poate îndepărta de marea ei pasiune, muzica.

Până la vârsta asta, artista a reușit cam tot ce și-a propus. Cariera ei este în plină ascensiune și nu trece nicio zi în care fanii să nu îi spună cât de mult o iubesc. Pe plan profesional, lui Bibi îi merge foarte bine. Din păcate, nu același lucru îl poate spune și despre cel personal.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

În urmă cu luni bune, blondina anunța pe canalul ei de Youtube că s-a logodit cu Antonio Pican. Fanii lor erau în delir și se bucurau pentru relația lor. Ba mai mult, aceștia credeau că Bibi va îmbrăca, cât de curând, rochia de mireasă. Din păcate, destinul nu i-a vrut împreună pe cei doi.

Viitorul soț al lui Bibi ar trebui să știe asta. De ce nu vrea artista să își schimbe numele după căsătorie Facebook

Bibi a crezut că ajunge în fața altarului cu Antonio Pican

Anul acesta, din cel mai iubit cuplu din online, Bibi și Antonio Pican s-au transformat în doi străini. Cei doi i-au asigurat pe toți că vor râmâne prieteni, dar se pare că evită conjuncturile comune. Logodna eșuată a învățat-o foarte multe pe Bibi și știe la ce să fie atentă pe viitor.

Și tot legat de viitor, artista știe un lucru foarte sigur. Atunic ând își va întâlni sufletul pereche, aceasta nu are de gând să renunțe la numele ei de familie. Motivul nu este deloc unul întâmplător.

„I-am zis lui tati că <<Dacă tot mă numeai „băiețelul meu”, o să te fac mândru>>. Când o să mă căsătoresc, eu o să-mi păstrez numele de familie. O să fie numele soțului și Licsandru Bianca Mihaela. Plus că mulți mă știu după numele ăsta, chiar dacă sunt cunoscută ca și Bibi.”

@video.clipuri1 #bibi #podcast #fy #videoclipuri1 #bucuresti #2022 ♬ original sound – videoclipuri1