Dorian Popa este unul dintre puținii vloggeri care și-a pus viața pe tavă. Zi de zi, artistul se filmează de dimineața până seară, spre bucuria fanilor. Tocmai când aceștia credeau că știu totul despre idolul lor, se pare că mai sunt atâtea de aflat.

Dorian Popa amuncit ani de zile pentru a-și forma o comunitate impresionantă în online. Vloggerul este urmpărit de milioane de persoane care sunt din ce în ce mai interesate de viața acestuia. Și pe bună dreptate! În cazul artistului, nicio zi nu seamănă cu cealaltă, iar asta face ca fiecare videoclip să fie plin de surprize.

De mai bine de doi ani, Dorian Popa i-a purtat pe fanii lui pe șantier. Așa cum știe toată lumea, aceasta și-a ridicat primul cartier rezidențial și nu are de gând să se oprească aici. Printre picături, atunci când i-a permis timpul, vloggerul a mai filmat și alte evenimente care s-au petrecut în viața lui.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Uită tot ce știai! Când este născut, de fapt, Dorian Popa și ce greșeală a făcut Mamișor Facebook

Dorian Popa este atras de numerologie

Așa cum știu foarte bine cei care îl urmăresc, Dorian Popa și-a serbat recent ziua de naștere. Artistul a fost răsfățat cu cele mai scumpe și mai frumoase cadouri. Urmăritorii l-au copleșit cu mesaje, iar Dorian a simțit nevoia să le mulțumească în stilul caracteristic.

Vloggerul este plin de surprize și se pare că nu s-a abătut de la „regulă” nici de data asta. Abia acum, la 34 de ani, aceasta a simțit nevoia să facă o confesiune. Dorian a dat din casă un detaliu pe care doar familia lui îl știe și totul are legătură cu ziua lui de naștere.

Dorian Popa este născut pe 7 august, însă Mamișor a vrut să treacă în certificat data de 8 august 1988. Numerologia acestei zile este una extrem de interesantă, iar Dorian chiar a fost atras de acest domeniu atunci când a aflat data lui din naștere. Din păcate, Mamișor l-a dezămăgit la un moment dat și i-a spus că el s-a născut pe 7 august, nu pe 8 august.