Atunci când toată lumea e pregătită să plece în concediu, ei bine, Dorian Popa refuză ferm orice sejur. Cântărețul a susținut că nu a mai călătorit de aproape cinci ani.

Deși este un artist complet și un vlogger perfecționist, ceea ce înseamnă că a strâns sume importante de bani pentru a pleca oriunde, vedeta nici nu ia în calcul vreun aspect legat de acest lucru. El refuză o vacanță de lux în favoarea statului acasă. Iată care este motivul pentru care a luat această decizie.

Munca este mai prețioasă decât vacanța

Dorian Popa se bucură de un succes colosal pe toate planurile. Se simte împlinit și este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă. A reușit să își construiască casa visurilor sale și este fericit că fanii îi sunt alături și îl susțin în toate activitățile pe care le desfășoară.

Chiar dacă reușește să obțină sume consistente de bani prin prisma muncii pe care o depune atât în mediul online, cât și în muzică, datorită concertelor pe care le susține, vedeta nu vrea să audă sub nicio formă de vacanțe. Nu pentru că nu și-ar permite una, ci pentru că nu vrea să investească în ceva ce nu îl satisface pe deplin.

Prezentul îi dă mari bătăi de cap artistului. El spune că problemele societății și ale lumii ar trebui să ne pună pe toți pe gânduri. Mai mult decât atât, Dorian îi îndeamnă pe toți să pună deoparte economiile și să nu cheltuie banii în zadar. Astfel că, vremurile în care trăim nu oferă siguranța de mâine.

Dorian Popa nu mai vrea să audă de vacanțe. Ce l-a determinat pe artist să nu mai plece nicăieri
Social media

„Nu am mai plecat în concediu de vreo 5 anișori de zile. Până mai deunăzi îmi doream să realizez lucruri. Dacă în ultimul timp le-am realizat, acum mi-am dat seama că nu mai pot să plec în concediu. Deși am realizat lucruri, habar nu avem ce se va întâmpla cu lumea în care trăim.

Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită. Consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte, la mare, în alte țări. Eu i-aș sfătui cât se poate de prietenește, să pună banii deoparte, așa cum spune mamișor”, a declarat Dorian Popa.