Theo Rose a surprins pe toată lumea când a postat o fotografie cu noul iubit, regizorul Anghel Damian. Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz, după ce s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin. 

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară și a trecut prin câteva schimbări în ultima perioadă. A plecat dintr-o relație de cinci ani și și-a refăcut viața alături de Anghel Damian. În prezent, se află pe litoral împreună cu mai mulți prieteni apropiați, iar momentul trebuia imortalizat.

Cântăreața și noul său iubit sunt extrem de fericiți împreună și se bucură de relația lor. Zâmbetele lor îi dau de gol că se simt bine unul cu celălalt, între ei existând o diferență de vârstă de 6 ani. Theo Rose a împlinit de curând 25 de ani, iar Anghel Damian 31 de ani. Până acum nu s-au afișat împreună, ei fiind, înainte, doar colegi de platou. Se pare că relația lor devine tot mai solidă, iar cei doi se iubesc.

Instagram

Ce a spus Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose și Alex Leonte au format unul dintre cele mai solie cupluri din showbizul românesc, având o relație de peste cinci ani. Despărțirea lor a fost ca un șoc, mai ales că multe persoane îi vedeau deja la altar. Cântăreața a povestit, la scurt timp după ce s-a făcut cunoscută în presă noua relație, că nu a înșelat pe nimeni.

Ea și nepotul lui Nea Mărin s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni. Theo Rose și-a refăcut viața alături de Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, unde ea debutează pe platourile de filmare.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis.”, a spus Theo Rose la scurt timp după ce s-a aflat de noua relație.