Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe atât din țară, cât și peste hotare. Aceasta are o pasiune pentru un anumit articol vestimentar și a recunoscut în numeroase rânduri.

Monica Bîrlădeanu arată bine și se simte excelent la 43 de ani ai săi. Actrița are grijă ca toate aparițiile sale să fie perfecte și fanii au putut observa acest lucru de-a lungul anilor. Cele mai multe persoane au pasiuni, unele ascunse, alte sunt dezvăluite. Așa este și în cazul artistei de față, ce are o pasiune mare pentru pălării.

Actrița recunoaște că îi plac pălăriile la nebunie, iar o ținută se poate completa perfect cu ajutorul uneia. Monica Bîrlădeanu a descoperit un brand spaniol care face modele inedite. Aceasta nu s-a putut abține și deja a comandat pălării speciale pentru ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monicabarladeanu)

„De obsesia mea pentru pălării, știți. Am descoperit un brand spaniol, super fain de pălării, cu lucrătură impecabilă și preturi splendide. Mi-am comandat câteva pentru vacanta și azi au ajuns. Cum vi se par…?”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Monica Bîrlădeanu a vrut să renunțe la showbiz

Monica Bîrlădeanu și-a dorit să plece din showbiz fără să aibă vreo remușcare. Actrița trecea printr-o perioadă grea datorită unei despărțiri și dorea să fie păstreze totul pentru ea. Nu și-a dorit să apară niciodată în public și să dea declarații care nu-și au rostul, fiind foarte discretă cu viața sa personală.

„În 2013 am vrut să plec din showbiz. Treceam printr-o despărțire și simțeam că nu vreau să împărtășesc cu nimeni prin ce trec. Și astăzi consider că, odată ce ai crăpat ușa dormitorului tău, a intrat toată lumea și nu mai iese de acolo niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. (…)

M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada. Dar pauza nu mi-a anulat notorietatea, deși vreo doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut.”, a povestit Monica Bîrlădeanu pe YouTube.