YNY Sebi este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului.

Tânărul, care de curând a împlinit vârsta majoratului, se bucură de un succes colosal în industria muzicală. Cântărețul a rupt trending-ul de pe platforma de Youtube. Totodată, și pe rețelele de socializare are parte de o faimă nemaipomenită.

Fanele îi scandează numele la fiecare concert, iar numărul de urmăritori din mediul online a crescut semnificativ. Recent, trapperul a oferit un interviu în cadrul căruia a dezvăluit cele mai sincere gânduri.

Ce ar face tânărul dacă ar intra într-un con de umbră

Odată cu debutul în industria muzicală, YNY Sebi a reușit să obțină câteva colaborări cu nume sonore din showbiz-ul autohton. „Abu Dhabi”, „Tarabanele” și „Cola”, piese lansate alături de Bogdan de la Ploiești, se ridică la peste 50 de milioane de vizualizări. Vedeta a ajuns repede la titulatura de artist de referință în ramura trap a muzicii.

În urma reprezentației sale de la concertul de pe scena Untold, adolescentul a făcut mai multe mărturisiri despre carieră. Succesul răsunător pe care l-a dobândit, îi pune uneori semne de întrebare, întrucât se află în acest moment pe o pantă ascendentă în industrie.

„Dacă se termină cu faima, nu am ce să fac. Nu aș vrea să spun că se termină, pentru că dacă eu sunt consistent pe treaba asta și muncesc, tot o să fie bine.

Sunt conștient că o să existe momente în care o să fiu mai jos, dar și mai sus, cum e acum. Trebuie să trec peste și să îi dau tare în continuare”, a declarat YNY Sebi.

@video.clipuri1 #ynysebi #fy #2022 #bucuresti #videoclipuri1 #foryou ♬ original sound – videoclipuri1


Celebrul artist a abordat un gen muzical relativ nou pe piață, aspect ce a fost pe placul românilor. Ritmurile alerte, care creează dependență și versurile cu teme în care te poți regăsi ușor, au generat succesul pentru tânărul de 18 ani.

Vedeta reușește să își susțină financiar și familia

Pe lângă vizualizările care generează sume consistente, Yny Sebi beneficiază și de numeroase concerte sau contracte de imagine care îi rotunjesc veniturile. Artistul are tot timpul grijă să afișeze un look în concordanță cu așteptările publicului. Însă, nu îi uită nici pe cei ce i-au fost alături când nu avea posibilități materiale atât de pronunțate.

Tocmai cântărețul a divulgat faptul că după ce a început să câștige primii bani, nu doar că și-a cumpărat pentru el articole vestimentare, ci și pentru mama și tatăl său, care l-au susținut neîncetat.