Personajul Șerban din „Liceeni” nu mai e un puști și a făcut multe schimbări în viața sa. Acesta a renunțat la plaiurile natale și s-a mutat în America pentru iubita sa. Iată cu ce se ocupă în prezent actorul Tudor Petruț.

Tudor Petruț a cunoscut fiorul dragostei chiar înainte de Revoluție. El s-a îndrăgostit de o româncă stabilită în Statele Unite ale Americii și a ales acest drum. Deși mariajul s-a sfârșit după câțiva ani, bărbatul s-a recăsătorit. Pentru cei doi băieți ai săi, a reușit să-și facă o carieră între străini, dar nu a uitat pe meleagurile sale natale.

După ce s-a făcut tranziția, Tudor Petruț a continuat în aria cinematografică. A jucat în numeroase filme și reclame, apoi a devenit pasionat de fotbal și de poker. În prezent și-a schimbat viața cu totul, devenind profesor de matematică la un liceu. În perioada pandemiei a fost alături de elevii săi în mediul online și a trebuit să se obișnuiască cu noile schimbări și tehnologii puse la dispoziție.

„Am fost eroul unei campanii publicitare pentru cartea de credit Discover. Dar cea mai plăcută amintire este de la filmarea pentru compania aeriană Southwest, unde a fost pentru prima dată când au apărut doi români în aceiași reclamă. Alături de mine a fost prietenul și colegul meu Boris Krutonog, originar din Chișinău!

De mulți ani predau matematică într-un program liceal. Am avut noroc că am absolvit un liceu de matematică-fizică, am avut o baza solidă și am putut trece toate examenele pedagogice necesare. Pe toată perioada pandemiei a trebuit să asist elevii ca să poată învața în spațial virtual și, la rându-mi, a trebuit să navighez și să folosesc diverse programe digitale și alte resurse online. Până la urmă a fost fascinant și mă bucur de câte am aflat și că majoritatea elevilor au reușit să completeze anii școlari.”, a spus Tudor Petruț pentru Fanatik.

Social media

Cu ce se ocupă cei doi băieți ai săi

Alexandru și Ștefan îi seamănă mult tatălui său, dar nu s-au îndreptat către o carieră în actorie. Ștefan este om de afaceri, lucrând în domeniul imobiliar, iar Alexandru în domeniul sportului ca impresar sau manager sportiv. Băieții au văzut filmul care l-a consacrat pe părintele lor și consideră că personajul Șerban îi seamănă foarte mult.

„Nici unul dintre băieți nu a avut tentația unei cariere artistice. Ca să fiu sincer, nici nu i-am încurajat… Așa că, Ștefan este om de afaceri, se ocupă de imobiliare, iar Alexandru este impresar/manager sportiv, partener într-o agenție din New York. Amândoi au văzut Liceenii la diverse vârste. I-a distrat foarte tare. Bineînțeles că au comentat, mai în glumă mai în serios, că personajul Șerban cam seamănă cu mine…

Bunicul lor a fost un ardelean, fost ofițer în armata regală, care a emigrat în SUA după cel de-al Doilea Război Mondial. El a insistat ca în casă să se vorbească și românește. Și așa, generație după generație, au învățat limba lui maternă. Mă bucur foarte tare că până și acum noi vorbim între noi tot românește și sper ca băieții să continue tradiția cu copiii lor.”, a mai adăugat Tudor Petruț.