Simona Săndulescu se odihnește acum la cimitirul Bellu din Capitală.

Artista și-a pus capăt zilelor în urmă cu o săptămână, aruncându-se în Lacul Morii din București. Înainte de a face acest gest necugetat, a postat un mesaj de adio pe Facebook. 

Simona Săndulescu a fost condusă pe ultimul drum marți, 9 august 2022 de către familie, prieteni și fani. Ea a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din București. Pe rețelele de socializare sunt numeroase mesaje de condoleanțe, toți fiind șocați de gestul făcut.

Artista cânta la orgă pentru Orchestra Națională Radio și era îndrăgită de nume mari din muzică. Talentul său era unul desăvârșit, iar moartea sa a picat ca un trăsnet. Pentru o iubire neîmpărtășită a ales să își pună capăt zilelor și s-a aruncat în Lacul Morii situat în Sectorul 6 al Capitalei. Autoritățile venite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața și au constatat decesul.

Mormântul său este acoperit de numeroase coroane și buchete de flori. Pe cruce stă așezată o fotografie cu ea, făcând ce iubea mai mult, să cânte la orgă, înconjurat de crizanteme albe și trandafiri roșii. Sub tablou este scris un mesaj emoționant, care îți va rupe inima. „Fetița noastră scumpă…”.

„Am condus pe ultimul drum pe dragă noastră Simona Săndulescu! Să cânți frumos în corul de îngeri!”, au scris apropiații pe rețelele de socializare.

Social media

Simona Săndulescu a postat mesajul de adio pe pe Facebook

Simona Săndulescu avea doar 43 de ani, dar a decis să-și pună capăt zilelor. Aceasta se pare că a suferit din dragoste din cauza unei „iubiri neîmpărtășite” și a ales să meargă în lumea celor drepți. Mesajul său de adio a fost postat pe Facebook și ce cere fanilor săi să o ierte pentru gestul făcut,

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!.”, a fost mesaj postat de Simona Săndulescu.