Unii oameni au energie magnetică.

De îndată ce îi întâlnești, vrei să fii prietenul, iubitul sau chiar o persoană pe care o invită la următoarea lor petrecere mare.

Sentimentul pe care ți-l dau acești oameni este fluturi. Aceea senzație de leșin în stomac care te face atât anxios, cât și entuziasmat. Se pare – capacitatea unei persoane de a evoca acest sentiment fluturaș poate fi decisă de semnul horoscopului.

Gemeni

WEEKEND / Care sunt semnele zodiacale care te vor face să simți fluturi în stomac. Alături de ei te vei simți ca într-un basm
social media

Gemenii sunt un alt semn care sare de la partener la partener cu viteză record. Cu toate acestea, un Gemeni se va opri din când în când. Și dacă se oprește la tine, te vei simți ca un milion de dolari.

Când fac o pauză, te țin de mână și se odihnesc cu tine. Nu i-ai mai văzut niciodată odihnindu-se. Sunt conduși de Mercur și sunt Mercuriali zi și noapte, mereu activi, mereu porniți. Sentimentul amețitor de a fi singura persoană care poate liniști un Gemeni este cu adevărat unic, iar acești fluturi vor dura atâta timp cât atenția Gemenilor este asupra ta. Din păcate, nu te poți aștepta să dureze atât de mult.

Săgetător

Așteptați-vă ca acest semn să vă ofere ceea ce numim „fluturi la prima vedere”. Săgetătorii se nasc povestitori și animatori, întotdeauna punctul central al unei petreceri. Pofta lor de aventură este îmbătătoare și este ca un magnet. Dacă atragi ochiul unui Săgetător, stomacul tău se va răsturna cu siguranță ca și cum ai fi într-o plimbare cu rollercoaster și, pentru o vreme, vei simți energia lor intensă și magia care vine odată cu ea.

Acea energie, totuși, s-ar putea estompa la fel de repede ca în noaptea în care îi întâlnești sau câțiva ani pe drum.

Capricorn

Un factor cheie în crearea fluturilor este să te faci să te simți extrem de special. Și pentru a face asta, o persoană trebuie să fie oarecum rezervată cu afecțiunile sale. Intră în Capricorn. Capricornii sunt un semn de pământ și, prin urmare, sunt destul de asemănătoare cu cei din jurul lor și nu au tendința de a-și arăta latura blândă. Când te îndrăgostești de un Capricon, te duci la el, știind foarte bine că te vei îndrăgosti de un om de performanță cu chip de poker.

Apoi, aparent din senin, își vor aminti un fapt întâmplător pe care le-ați spus sau vor crea o surpriză creativă la întâlnire-noapte. Și când se întâmplă asta, te poți aștepta să fii complet amețit pentru că i-ai cucerit.